קבוצת המסעדנות שאחראית על מסעדות הפאט קאו, קוקו במבינו וג'אנגו, פותחת כעת מסעדה חדשה ורחבת ידיים. הפעם לא בליווי השף טום אביב, שנמצא בימים אלה במיאמי ועובד על מסעדה חדשה שהוא פותח שם (אביב נותר השותף במסעדות האחרות של הקבוצה).
המיזם, שנקרא טריגר,Triger - בשר ויין נמצא ברחוב מונטיפיורי 21 בתל אביב. שואפים כאן לשחזר את ההצלחה של פאט קאו, עם דגש על נתחים מבשר של פרות מזן הולשטיין, שגודלו בעבור המקום, לצד ירקות אורגניים מחוקוק (על הבשרים במקום אחראי אחד השותפים - שגיא טריגר).
השף של טריגר החדשה הוא ניסן אלחסוב, לשעבר שף מסעדת המנטנטן האסייתית בתל אביב. בין המנות בתפריט המקום אפשר למצוא קולרבי צלוי עם שמן זית מתובל, מלח מלדון ורוטב ברנייז (39 שקלים), שפיץ שייטל בכבישה קרה עם חרדל בר בייתי (49 שקלים), וכמובן המבורגר הפעם בגרסת סמאש בורגר קצבים עם איולי וגבינת גאודה בלחמנייה צרובה (75 שקלים).
בגזרת הנתחים השונים מציעים פה T Cut - 200 גרם של נתח משתנה עם צ'יפס או סלט ירוק לצד הבשר (89 שקלים), פריים ריב מיושן על העצם (48 שקלים ל-100 גרם) ופילה בקר עם פירה בסגנון רובושון לצד כרישה צלויה וציר בקר (129 שקלים).
כרגע המקום (שנפתח במיקום בו פעלה עד לאחרונה מסעדת דוד ויוסף במרכז תל אביב) פעיל בשעות הערב בלבד משעה שש ועד חצות בכל ימות השבוע.
טריגר. מונטיפיורי 21, תל אביב. 03-9151144. לא כשר