פסטיבל קיץ יפני בבית ציוני אמריקה
בתאריכים 12-13.8 יתקיים בבית ציוני אמריקה פסטיבל קיץ יפני במסגרת מיזם Eating AsianTLV. במקום יתקיימו מבחר סדנאות בישול מעשיות של מנות כמו גיוזה, אטריות סובה או אטריות אודון. בנוסף יתקיים שוק אוכל במקום ובו יוצעו מנות כמו אוקונומיאקי - חביתת ירק המשלבת ירקות ואיטריות; ראמן קר עם ביצה רכה ופטריות שיטאקה; שניצל עוף יפני על אורז לבן עם תבשיל קארי יפני; וקינוחים יפנים כמו מוצ'י וופל; וקינוח מאצ'ה עם שוקולד וקוקוס.
ארוחה מיוחדת של אורי צור ועמית אמיר
בתאריכים 4-5.8 תתקיים ארוחה מיוחדת של השפים אורי צור ועמית אמיר בחוות ואדי ינשוף בגליל. השפים מציעים בארוחה תפריט עם מנות כמו גבינת פטה צלויה בדבש, סלט עגבניות עם נענע ושנקליש, פסטה טליאטלה ברוטב עגבניות ופלפל צ'ומה עם במיה וקשקבל מעין כמונים; ופפרדלה ראגו דלעת בציר חום ויין אדום.
לפרטים: 072-3941150
תפריט עסקיות חדשות במסעדת שושנה וראובן, בני ברק
המסעדה חוגגת יום הולדת ומציעה תפריט עסקיות חדש ובו שיפוד לבחירה מבין לבבות עוף, כבד עוף, או קבב עם 3 תוספות ו-3 סלטים במחיר 48 שקלים; עסקית עם שיפוד אנטרקוט במחיר 62 שקלים ועסקית פילה בקר עם תוספות, סלטים ושתייה במחיר 65 שקלים.
שושנה וראובן. ברוך הירש 14 בני ברק, מול קניון איילון רמת גן. טלפון: 054-3548080
חומוס חדש באבו דאבי, תל אביב
המסעדה מציעה חומוס חדש עם בשר רידיפיין טחון בטעם טלה. המנה תימכר לצד בירה ב-60 שקלים.
חומוס אבו-דאבי, קינג ג'ורג' 81, תל-אביב. טלפון: 03-5259090
בראנץ' קיץ במסעדת צ'נה עם חברת Nespresso תל אביב
בימי שישי במהלך חודש אוגוסט יציעו במסעדת צ'נה בראנץ' מיוחד לצד משקאות קפה קר וקוטיילים על בסיס נספרסו. הארוחות יתקיימו בשעות 12:00-16:00 ויוצעו בהם מנות כמו פריטטה מהטאבון עם ירקות וגבינת המאירי (65 שקלים), קרודו דג לבן עם חריף אדום מותסס, שמן זית, בצל ירוק וליים (68 שקלים) וברוסקטה עם אבוקדו וביצים רכות (68 שקלים). בין הקינוחים: פרנץ' טוסט עם גלידת וניל ורוטב קרמל מלוח על בסיס קפה; ואפוגטו.
צ'נה. הרצל 10, תל אביב. 077-2302534
תפריט קינוחים בפאט ויני
הרשת האיטלקית פאט ויני מציעה תפריט קינוחים איטלקי חדש ובו אופציות כמו סופלה שוקולד עם גלידת וניל ושברי טוויל פטל (45 שקלים); טארט לימון עם גלידת פיסטוק ורוטב דובדבני אמרנה (45 שקלים); קראק פאי ערמונים עם גלידת וניל (45 שקלים); וטירמיסו עם קרם מסקרפונה, עוגיית שקדים, קפה וקקאו (45 שקלים).
מנות חדשות בבורגר סאלון
רשת ההמבורגרים בורגר סאלון מציעה מנות חדשות לקיץ כמו Wild קריספי צ'יקן - עוף בציפוי פריך עם סלט קולסלאו בלחמנייה; פילי צ'יז סטייק בג'בטה עם פלפלים ובצל מטוגן.
בורגר סאלון, 1-700-705-715
ספיישלים ברשת אגאדיר
סניפי אגאדיר בבני ברק וירושלים משיקים תפריט ספיישלים לתקופת בין המצרים. המנות יוגשו בתפריט עד תאריך 07/08. בין הספיישלים: פילה דניס במחבת על שעועית ירוקה, שרי ושום ;ופיש בורגר - פילה דניס בציפוי פריך בלחמנייה עם רוטב טרטר.
אגאדיר בני ברק - מצדה 7, מגדל ב.ס.ר, בני ברק | אגאדיר ירושלים - יצחק רבין 10, סינמה סיטי, ירושלים.
פופ אפ של אורן אסידו בקניון TLV
החל משישי תיפתח לפעילות מעדנייה חדשה מבית מסעדת אולה של אורן אסידו. המעדנייה תפעל תחילה כדוכן פופ אפ ותציע בכל יום שישי מאכלים ביתיים כמו ריבת מטבוחה, חצילים באריסה, חמאת קרמל מלוח ועוד מבחר מאפים וקינוחים. הדוכן יהיה פתוח 09:00-16:00 מדי יום שישי.
קניון TLV, חשמונאים -קרליבך, תל אביב
גלידת פיצוץ בטעם פיסטוק במקדונלד'ס
רשת מקדונלד'ס מציעה גלידת פיצוץ חדשה בטעם פיסטוק בכל הסניפים שמוכרים גלידה. מחיר הגלידה- 16 שקלים. בנוסף, יציעו ברשת גרסה חריפה למק צ'יקן עם רויאל חריף.
סניף חדש לפיצת דה ליטל סיסטר בהוד השרון
פיצת דה ליטל סיסטר פותחת סניף חדש בהוד השרון, בה יציעו פיצות על בסיס מחמצת. המקום יהיה פתוח בימים ראשון-רביעי בשעות 12:00-23:00, בימי חמישי בשעות 12:00-23:30 ובשבת בשעות 17:00-23:00.
דה ליטל סיסטר. דרך רמתיים 96, הוד השרון. טלפון: 053-4461853
פיצות עם רידיפיין מיט במוצ'ה
רשת הפיצות מציעה פיצות עם בשר רידיפיין שיוגשו במהלך חודש אוגוסט. בין הפיצות בתפריט: פיצת הוואי עם רוטב עגבניות, מוצרלה, נקניק פפרוני רידיפיין, אננס ועירית; פיצה רומאית עם נקניקיית רידיפיין ורוטב שמנת, ספגטי זוקיני ומוצרלה; ופיצה עם תבשיל בשר טחון עם עגבניות תמר לחות, כרישה ובזיליקום.
חודש תפריט תאנים יווני בגרקו
רשת המסעדות היווניות מציעה תפרי תאנים שיוגשו בחודש אוגוסט ובו מנות כמו טרטר דג ים מבושם בשמן עלי תאנה עם סלט ירוק ותאנים טריות; פלאן יוגורט עם תאנים מקורמלות; דאקוס (צנים פתוח מלחם יווני) עם גבינת עיזים, סלט ענבים, תאנים ושקדים; ועוגת סולת וחלב עם מרציפן ותאנים.
בר אוכל חדש בשם טש סולטן נפתח בתל אביב
בר אוכל חדש מבית טש וטשה בשם טש סולטן נפתח לפעילות. במקום מציעים בעיקר אוכל שאפשר לאכול עם הידיים לצד קוקטיילים. בין האופציות בתפריט: גבעולי אספרגוס צלויים עם פרחי היביסקוס ממולאים בקרם גבינה טבעונית; אגס שיכור מבושל ביין גאורגי חצי מתוק עם קרם קאיימאק ושקדים קלויים; סירות צ'יפס עם איולי לימוני וקטשופ; עלי כפן במילוי בשר עגל ואורז; ושישליק אנטריקוט.
טש סולטן. מתחם התחנה, תל אביב – יפו
N19, מתחם קולינרי חדש באשדוד
בית מאפה בשרי וקצבייה נפתחו לפעילות באשדוד. במקום יש גם מעדנייה ומבחר מוצרים לרכישה הביתה. התפריט כולל חלת אסאדו עגלה ומנגולד; סיגר לחי עגל; עוגת פרנה עם שקדי עגל; מאפה עופיון טורקי; ומאפה ארמני עם בריסקט ונענע. עוד ניתן למצוא במקום מבחר כבושים, רטבים, סוגי טחינה, תבלינים ועוד.
N19.הבנאים 2, אשדוד
מנות חדשות בסי קפה
הרשת מציעה מנות חדשות כמו פיתה שקשוקה, פיתה כרובית, פיתה שווארמה עם בצל מטוגן, חומוס, סלט ירקות, טחינה, מלפפון חמוץ וסלט כרוב, סלט שווארמה וארוחת ילדים עם שניצלונים, צ'יפס ושתייה.
ספיישל אבטיח בסיטארה , תל אביב
המסעדה מציעה עד תאריך 13.8 תפריט ספיישל עם אבטיח ובו מנות כמו טרטר טונה עם סלסלת מלפפונים על קליפת אבטיח עם קרקר אבטיח צרוב וקציפת אבטיח; וסשימי אבטיח עם סשימי אינטיאס, ריבת לימון, קרם לבנה ויוגורט מוקצף שמן בזיליקום ונענע.