סביר להניח שאם אתם חיים באזור גוש דן, או שהגעתם אי פעם לתל אביב והתחשק לכם פיצה טובה, שמעתם על מסעדת הפיצה ברחוב בוגרשוב - מהמקומות הבודדים בבירת הקולינריה שלא תמצאו בו רגע אחד בלי תור עצום מחוץ לדלת הכניסה. אז מה סוד הקסם? אוכל איטלקי קלאסי בביצוע משובח, מחיר אטרקטיבי, ואווירה משפחתית שלא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.
עכשיו, העסק תופס תאוצה והבעלים של הפיצה בבוגרשוב, יריב הדרו, פותח בית פיצות חדש בשם פיצה ברוקלין, שבאופן לא מקרי יהיה דומה בדיוק לפיצריות השכונתיות בהן נתקלים בכל מספר צעדים ברחובות ניו יורק. בניגוד להפיצה, בפיצה ברוקלין יתמקד הדרו בפיצות גדולות מהרגיל (בדיוק בגודל אותו אוהבים האמריקאים) שקוטרן 50 ס"מ למגש. כמו כן, תמצאו כאן גם משולשי פיצה שימכרו בנפרד ויהיו גם הם עצומים למדי.
עוד באוכל טוב:
- אל עאשי: נפתחה המסעדה החדשה של סאלח כורדי מ"משחקי השף"
- כדאי שתכירו: המשקה שמחליף ארוחה שלמה
- הלם: האם נחשף המתכון הסודי של KFC?
פיצה ברוקלין תיפתח בעוד כשבועיים באופן רשמי לפעילות, וזה יקרה במיקום בו פעל עד לאחרונה בר האוכל הפלמינגו. המקום עוצב בסגנון מודרני-תעשייתי על ידי אנה גולדברג ויכלול גם גרפיטי גדול של אדגר רפאל שיעטר קיר שלם, כך שגם חובבי האינסטגרם ימצאו כאן עוד סיבה למסיבה. בתקופת ההרצה יהיה המקום פתוח בימים ראשון עד חמישי וביום שבת - בין השעות 16:00 ועד חצות, וביום שישי בין השעות 11:00 בבוקר ועד 17:00.
פיצה ברוקלין. דיזנגוף 276, תל אביב. 03-6877748. לא כשר