יום הולדת 20 זה ציון דרך שלא הרבה מסעדות זוכות לחגוג. הסיפור של זה סושי (ZE-SUSHI) שמציינים עתה 2 עשורי פעילות, התחיל ממטבח משלוחים ביתי של בני הזוג ענבר ואיב זרוק. אחרי שנתיים הם פתחו את הסניף הראשון של המותג במתחם בזל, שם הוא פועל עד היום (אחרי זה הם פתחו סניף נוסף בשרונה מרקט שבינתיים נסגר). השלב הבא בהתפתחות המותג כלל חבירה לשותפים נוספים ופתיחת מסעדת VONG. כיום הם כבר קבוצה שמחזיקה בנוסף ל-2 המסעדות גם 2 סניפים של מתחמם האוכל פוד טרמינל - אחד בראשון לציון והשני בתל אביב.

כשיושבים כיום בסניף המקורי של זה סושי בבזל, קשה לעקוב אחרי תכונת השליחים שנכנסים ויוצאים מהמקום בקצב מסחרר, מה שללא ספק מסביר את העובדה שזאת מסעדת הסושי המבוקשת ביותר באפליקציית וולט נכון ל-2023. המשלוחים מגיעים במארזים ממותגים, נוחים ונאים כאילו מדובר בבונבוניירה ונארזים לאורך כל שעות הפעילות במקום.

הסושי הכי פופולארי בוולט נכון ל-2023 (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
הסושי של זה סושי | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

לכבוד חגיגות יום ההולדת העגול, בזה סושי משיקים תפריט ספיישלים שיהיה זמין לחודש אחד בלבד ובו גם מנות אייקוניות שחוזרות לתפריט לכבוד האירוע ביניהם: "ספייסי פרפל" - ספייסי טונה, ספייסי סלמון, מלפפון, אושינקו ובצל ירוק במעטפת קריספי סלק ושומשום קלוי, עם רוטב ספייסי-טריאקי; "Crazy Orange" - סלמון טמפורה, אבוקדו, בטטה, גזר, בצל ירוק וזסט לימון במעטפת אבוקדו, קריספי בטטה ושומשום קלוי עם רוטב מנגו-תפוז; “Yellow Dragon” - פנקו שרימפס עם ספייסי סלמון, אבוקדו ובצל ירוק במעטפת שבבי טמפורה ושומשום וואסאבי; "ורוד קוריאני" שמשדך סלמון כבוש בקימצ'י לסלמון צרוב; "White Glow" עם דניס, שקדים קלויים ורוטב דבש-מיסו ו"פנינים שחורות" צמחוני עם פטריות שיטאקה מתקתקות ואטריות אורז, אבוקדו ושומשום קלוי (53-68 שקלים לרול).

הסושי של זה סושי (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
הסושי של זה סושי | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

להיטי העבר שחזרו לתפריט לרגל חגיגות יום ההולדת הם סלט קוקטייל עם רצועות כרוב דקות, גזר ועלי בייבי עם תחמיץ יפני על בסיס ג'ינג'ר ושום, פוריקקה ושומשום (27 שקלים) וכדורי אורז מתובל שעליהם סלמון וטונה עם רוטב גומא יפני (48 שקלים).

אשתורי פרחי 14, תל אביב יפו. ראשון-שבת 12:00-23:00. טלפון: 1-700-708-989