מסעדת הבשרים פיטמאסטר מפתח תקווה הצליחה לבסס לעצמה שם של ממש בקרב קהילת הקרניבורים במהירות גדולה. עכשיו המקום, שמבוסס על ארוחת טעימות בשרים מסוגים שונים, שולח זרועות גם לתל אביב, וחובר לקבוצת הוויקי כריסטינה במתחם התחנה עם מסעדונת אוכל מהיר חדשה, שהיא שונה מאוד ממסעדת האם אך מבוססת על אותה תשוקה לבשרים.
המקום נקרא BBQ TLV ומתמקד במנות אמריקאיות על טהרת הבשרים המעושנים, עם נתחים גדולים שעוברים תהליך של עישון וצלייה בחום נמוך לזמן ממושך ונחתכים לעיני הסועדים אל תוך המנות. BBQ TLV חוברת ללא מעט מסעדות בשרים מעושנים שנפתחו במרכז הארץ בשנים האחרונות, כמו טקסס ברביקיו שהתמקמה בשכונת פלורנטין ונפתחה ממש לא מזמן.
בין המנות שמציעים כאן בתפריט אפשר למצוא מגוון כריכי בשר, וגם פלטות מעושנים למי שרוצה לשמור את הארוחה בלי פחמימות. בין היתר תמצאו כאן ריבסבורגר - נתח אינגליש קאט שורט ריב מעושן 10 שעות על לחמניית בריוש עם איולי חלפיניו, רוטב 4 גבינות, סלט ירוקים וקולסלאו (95 שקלים); T-ARA בורגר - המבורגר מעושן על לחמניית בריוש עם חזה בקר מעושן, חזה טלה וחזה אווז, גבינת בושה מגורדת וקולסלאו (87 שקלים); בורגר קלאסי מהמעשנה עם חסה, עגבנייה, בצל, חמוצים וקולסלאו (53 שקלים); נקניקיית עגל וגבינת גאודה הולנדית עם איולי פלפלים מעושנים, קראנץ' בצל וירוקים וצ'יפס (54 שקלים); ושואו-ארמה - מיקס כתף טלה ופרגיות מעושנים וקצוצים בתוך קריספי טאקוס עם סלט ירקות מעושנים, בצל סומאק, פטרוזיליה וטחינה עמבה (47 שקלים).
עוד במנות המוגזמות: ביף ופל - צלעות בקר וצוואר טלה בעישון ארוך מפורקים לשערות, על בסיס ופל בלגי מתוק עם בצל פריך, סלט ירוקים, צ'ילי אדום וגלייז מייפל מלוח (57 שקלים); כנפיים שלמות ברוטב באפלו חמאתי ופיקנטי (34 שקלים); ופלטת מעושנים עם שורט ריבס, בריסקט, פולד ביף, ספייריבס ופרגיות (500 גרם בשר במחיר 149 שקלים).
לצד הבשרים מציעים כאן מגוון תוספות כמו סלט קולסלאו (11 שקלים), סלט עגבניות ולימון כבוש (15 שקלים), חלת בצל (17 שקלים), צ'יפס בטטה ותפוחי אדמה (18 שקלים), לחם שום גבינתי (18 שקלים) ומק אנד צ'יז עם קראנץ' אווז ובצל ירוק (21 שקלים).
המקום החדש יפעל בהתחלה רק בסופי שבוע, בימים רביעי עד שבת בשעות הערב (19:00-23:30), ובהמשך ירחיב את ימי פעילותו.
BBQ TLV. מתחם התחנה, תל אביב. לא כשר