סנטה קתרינה, תל אביב והסביבה

לפני הקורונה מסעדת סנטה קתרינה הייתה אחת מהמסעדות הפופולריות ביותר בתל אביב. אזור בית הכנסת הגדול, שבימים אלה עומד שומם למדי, היה הומה, וסנטה קתרינה העמידה מדי ערב תור ארוך של סועדים שרצו ליהנות מהאוכל של תומר אגאי. אבל הזמנים השתנו, ואחרי תקופת סגר מתסכלת החליט אגאי לחבור עם סנטה קתרינה למערך המשלוחים ההולך ומתרחב ברחבי הארץ, עם כמה ממנות הלהיט של המקום. בתפריט תמצאו את הפיצות המפורסמות של המסעדה - מפיצה סלאמי, דרך נפוליטנית ועד פיצה רוקה עם אמנטל, מוצרלה רוקט ובזיליקום; וכן מנות שיכניסו את הבית לאווירת מסעדת שף, כמו ספגטי קלמרי; קבב טלה אורפאלי עם טחינה לימונית; וסביצ'ה עם טונה אדומה, בורגול, צזיקי קישואים צלויים ואריסה.

לפרטים

 

פלאפל הקוסם  (צילום: ירון ברנר, יחסי ציבור)
הפלאפל של הקוסם, עכשיו במשלוח | צילום: ירון ברנר, יחסי ציבור

הקוסם, תל אביב והסביבה

אריאל רוזנטל החליט לפתוח את פלאפל הקוסם למשלוחים אחרי תקופה שבה היה מהמסעדות הבודדות בשטח שלא הציעו את מרכולתן בפורמט הזה, וכשרוזנטל עושה משהו - הוא עושה אותו בשיא הרצינות. המשלוחים של הקוסם יתבצעו דרך אפליקציית וולט, ויכללו מנות בצלחת, בפיתה או בלאפה (בין האופציות: חומוס, שווארמה, פלאפל ושניצל). עוד תוכלו להזמין קופסאות של חומוס, שניצלים, שווארמה או אורז במשקל, למי שרוצה לפתוח שולחן ולאכול עם כל המשפחה או הקפסולה. רק אזהרה: כנראה שלא רק אתם התגעגעתם, כי מערך ההזמנות עמוס במיוחד. תיתכן המתנה ארוכה.

לפרטים

 

View this post on Instagram

א מ ט ר י צ י א נ ה עגבניות אורגנו פאנצטה פפרונצינו שמנזית פטרוזיליה שום אושר איך אומרים Wolt it.

A post shared by KAPARA MIO (@kaparamio) on

כפרה מיו/מפגש אושר, תל אביב והסביבה

בימים שבהם היה אפשר לצאת למסעדות המסעדה של בנצי ארבל תפקדה בסופי השבוע כמסעדה איטלקית עם מנות פסטה נהדרות (כפרה מיו), ובימי חול כחומוסייה ופלאפלייה שכבר בנתה לה שם מצוין בתל אביב בשנים האחרונות (מפגש אושר). עכשיו לנוכח המצב מציע ארבל את מרכולתו במשלוחים: בשעות הצהריים תוכלו להזמין את מנות המפתח של מפגש אושר, כמו סלט אושר עם פלאפל, כרובית מטוגנת וביצה חומה, חומוס לאבנה או חומוס כרובית ומשאוושה. ובשעות הערב את המנות של כפרה מיו האיטלקית, ביניהן פסטות כמו פיצ'י עם עגבניות, חצילים וריקוטה; אמטריציאנה עם פנצ'טה, עגבניות, שמן זית ופרמזן; רביולי ריקוטה וכמהין ואפילו ערכת קרבונרה להתקנה ביתית מהירה.

לפרטים

View this post on Instagram

תפריט ראש השנה של קיטון! מסורת זו מסורת זו מסורת ! לא משנה מה קורה סביבנו את החג הזה לא יעצרו לנו. אנחנו נגיע אליכם עם מיטב מאכלי החג. להזמנות 03-5233679. או בוואטס אפ 0544535465 מהשעה 16:00. (אנא הקפידו על הזמנה מסודרת , הכוללת שם מלא +טלפון , כתובת מלאה למשלוח ופרטי הזמנה מדוייקים).

A post shared by Keton Jewish Bistro (@keton145) on

ערכת מצוננים בקיטון, תל אביב והסביבה

מסעדת הקיטון הוותיקה ברחוב דיזנגוף בתל אביב מציעה כבר זמן רב משלוחים, אבל השבוע צירפה אליהם ערכה רלוונטית במיוחד לתקופה. הערכה מוגדרת פה כערכה למצוננים או סתם למתפנקים, והיא כוללת כל מה שצריך כשמרגישים קצת פחות טוב ולא יוצאים את גבולות הבית: חצי ליטר מרק עוף עם נתחי עוף, ירקות וביציות; מרק עוף צח עם איטריות; צנצנת דבש; כורכום; קינמון וחליטת תה.

לפרטים

 

View this post on Instagram

עדרים של וולט, כמו זאבים כחולים המשחרים לפיתה בולונייז, צובאים על המזנון ובינתיים נספגה הפיתה אל תוך חלומותי, התפשטה אל מרחבי הדימיון ומתוך אינסטינקטים עמוקים נולדה היום פיתה בולונייז דור 2 - דיוק מוחלט ביחסי הפסטה והבולונייז וסחרור ענני פרמזאן עם זחוג ירוק אל תוך הרוטב מביאים אותה לקצוות העונג של הגוף, כמעט עד כאב

A post shared by Eyal Shani. Chef (@eyaltomato) on

מזנון, תל אביב והסביבה

מערך המשלוחים של המזנון קיים כבר שנים, אבל הסיבה שהוא נכנס לרשימונת הזאת היא פיתת הבולונז החדשה של אייל שני, שהסעירה את הרשת החברתית ואת זללני תל אביב. פיתה במילוי פחמימות כמו צ'יפס ואפילו אורז אינה דבר חדש, אבל הפיתה הזו, המאכלסת פסטה בולונז, היא חדשה לסוגה, ולפחות בימים אלה של שיממון בגזרת החידושים הקולינריים, מדובר בריגוש.

לפרטים

 

View this post on Instagram

בראנץ' שישי #התחלנו החל מהשעה אחת עשרה ועד שלוש רק בתפריט וולט: בראנץ' משוגע שכולל שתי מנות ראשונות ומנה עיקרית לבחירה לסועד. משלוחים לתל אביב, רמת גן וגבעתים בלבד ❤ . . . . . #taizu #cafetaizu #delivery #food #foodie #israel_fdprn #saturday #foodil #goodfoodisrael #telaviv #tlvfood

A post shared by Taizu Restaurant (@taizurestaurant) on

קפה טאיזו, תל אביב (משלוחים לאזור המרכז)

את הפורמט של קפה טאיזו, פלטפורמת המשלוחים של מסעדת טאיזו האסייתית היוקרתית של יובל בן נריה, מריצים כבר משלב הסגר הראשון. אחרי התנעת המערך ואז סגירתו, לאחרונה הוא נפתח מחדש, עם מתכונת חדשה של בראנץ' שכולל כמה מנות דגל של מסעדת האם. הבראנץ' מוצע בימי שישי ב-11:00-15:00 וכולל מנות כמו ספרינג רול במילוי בקר, סלט שרימפס, ארנצ'יני, סלט ירוקים ומנקאי ופאד קפאו. בנוסף מציעים כאן עכשיו גם שירות של מכירת חומרי גלם מהמטבח האסייתי, כולל מחיות, שמנים ותערובות תבלינים שמכינים במקום למי שמעוניין לשדרג את הבישול הביתי. המשלוחים מגיעים לרמת גן, גבעתיים, ראשון לציון, חולון, בת ים, הרצליה, כפר שמריהו, רמת השרון, יהוד ותל אביב.

לפרטים

 

View this post on Instagram

הודו, רחוקה מתמיד... ואני שמחה שאני מחייה אותה כאן כל יום מחדש. לא הרבה יודעים שהמטבח ההודי שופע תבשילים של כבש, דגים, עופות כל אזור לפי האקלים שלו ומה שהגידול מאפשר. בחמישי הקרוב אלמד אתכם לבשל דג בקארי קוקוס ותמרינדי מגואה, מנה מטריפה שהיתה הנמכרת ביותר בתקופת המשלוחים. צ'יקן טיקה מסאלה, נתחוני חזה עוף ברוטב של עגבניות, קשיו, חילבה ועוד... כתף כבש ברוטב משמשים ומלא תבלינים וטעמים מנוגדים... כמה עונג, בנוסף למתכונים עצמם נלמד טכניקות בישול של כל אחד מחומרי הגלם על מנת שתוכלו לבשל אותו עם כל רוטב אחר שתרצו. וכמובן אורז, דאל, סלט חומוס משגע וקינוח מטריף. מצטרפים?! לינק להרשמה בביו #סדנאותבישול #כבש #קארי #אוכלהודי #הודהשרון #חמישישמח #טיקהמסאלה #קוקוס #סדנאותאוכל #הודו

A post shared by נולה Noola, תשוקות קולינריות (@mor.miller.noola) on

NOOLA, אזור השרון והמרכז

חובבי האוכל ההודי ישמחו לשמוע על שירות משלוחים חדש של אוכל הודי מידיה של נולה - שפית שבעבר הייתה מארחת בביתה סדנאות אוכל הודי וארוחות, ולנוכח ההגבלות מציעה את האוכל שלה במשלוחים מדי יום שישי. המשלוחים מגיעים לאזור רמת השרון, כפר סבא, רעננה, הרצליה, הוד השרון, פתח תקווה ותל אביב, וכוללים מלבד מנות צבעוניות גם אופציה לתוספת של מוצרי מזווה הודיים וחטיפים מיוחדים. בין המנות: מומו נפאלי, אורז לימון, קארי דגים, צ'ולה, אלו מטר, צ'יקן טיקה מסאללה, פניר טיקה מסאללה וצ'אטני קוקוס ועגבניות.

לכל הפרטים

View this post on Instagram

‎חדש חדש חדש מבית ארחנטו!!! ‎מחזירים את הכבוד לשניצל עוף!! ‎מצופים עם פירורי לחם שגם אנחנו מכינים (הלחם שלנו מגיעה מהמאפייה הכי טובה בירושלים @russell.sacks) ‎שניצל עסיסי, רך, קריספי, ענק, טרי..... והכי טעים בעולם!!!!! ‎ברצינות אבל. ☎️ 02- 9945755 ‎מגיעים לכל ירושלים. - - - - - - - - ‏#comforfood #josper empanadas # empanadasArgentinas #jerusalem #israel #cocinademercado #Cervezaestrelladamm #asado #milanesas # milanesas de pollo #chimichurri #salsacriolla #chicharrones #grasadepella #sangrias #fernetbranca #leña #fire #smoke #smokechicken #cordero

A post shared by Argento Empanadas (@argentoempanadas) on

ארחנטו, ירושלים

את ארחנטו הירושלמית אתם מכירים אולי כבית האמפנדס השוקק בשוק מחנה יהודה, אבל בתקופת הקורונה, כמו כל בית עסק, גם המתווה של ארחנטו השתנה, וממש לאחרונה החלו כאן במשלוחים שעוררו חתיכת דיבור ברחבי ירושלים. הפעם עוסקים כאן במשלוחים של עוף בשלל וריאציות, כמו עוף שלם מעושן שמגיע עם תפוחי אדמה, סלסה וצ'ימיצ'ורי ושניצל עוף ענקי בפירורי לחם שמכינים במקום. כמובן שתמצאו בתפריט גם את האמפנדס של לוקאס ומבחר כריכים. המשלוחים מגיעים לכל רחבי ירושלים.  

לפרטים: 02-9945755

 

View this post on Instagram

Hor mok nor mai עם דג

A post shared by Thai Underground (@thai_underground) on

המחתרת התאילנדית, פרדס חנה (משלוחים גם לחדרה וקיסריה)

תושבי פרדס חנה והאזור שמחו לשמוע שמסעדת המחתרת התאילנדית שבה לאחרונה לחיים בפורמט חדש של משלוחים, שמגיעים לכל האזור כולל קיסריה וחדרה. המשלוחים כאן פעילים מהשעה 12:00 ועד 21:00 בימים שני ועד חמישי, ובימי ראשון רק בשעות הערב, מ-18:00 ועד 21:00. בין המנות בתפריט: מורנינג גלורי עם שום ושרימפס ברוטב סויה ואויסטר סוס; לאפ פלה - פילה דג לבן בציר דגים עם סלט עשבים ואורז קלוי; כנפי עוף תאילנדיות במרינדה של ג'ינג'ר, שום ורוטב סריראצ'ה; סלט סום טאם; ומרק טום יאם עם דגים ופירות ים. קחו בחשבון שזמן המשלוח עלול להגיע ל-90 דקות, תלוי מאיפה אתם מזמינים.

לפרטים: 051-2020590

 

View this post on Instagram

Enjoy

A post shared by חמארת תלפיות (@talpiot_hamara) on

תלפיות, חיפה

מסעדת הדגים מלאת החיים בשוק תלפיות החיפאי החליטה על מתכונת משלוחים חדשה של כריכי דגים, שפעילה בימים ראשון-חמישי משעות הצהריים ועד הערב. בין המנות: ג'בטה במילוי קלמרי ושרימפס עם לאבנה יוגורט; ג'בטה במילוי טרחון עם איולי, חרדל ורוקט; ג'בטה עם קבב בורי ושום קונפי; ג'בטה עם מושט צרוב על כרוב כבוש ואריסה של עגבניות מותססות וגם קצת אקסטרות כמו סלט בישבש ואוזו; סלט אנשובי; צ'יפס עם מלח אצות; וסלט חמציץ ורוקט. לקינוח: מלבי עם סירופ רימונים ותה שחור.

לפרטים: 04-6992296