אוזריה נקסט דור תומכים בצפון בסדרת פופ-אפים חדשה
אוזריה נקסט דור בהובלת השפית אביבית פריאל והשף ארז אומיד פצחה בסדרת פופ-אפים "הקרוסלה", שמעוררת לחיים יצירות של שפים מובילים שאיבדו את מסעדותיהם, נמצאים מחוץ למטבח או פשוט חייבים ליצור במטרה ליצור מציאות של ערבות הדדית, יצירה ותנועה בימים מאתגרים, באירוח אינטימי וחם. ב-8 ו-9 בינואר שף עופר ששון מזמין אתכם לארוחה בניחוח כפרי חורפי, בליווי צלילי ג'אז קסומים עם מנות כמו לחי פקיילע עם תרד מושחר, פיצ'י עבודת יד עם יוגורט ופינגר ליים. וב-16-14 בינואר השפים גדי בור ויונתן דנון (נומי) יחזירו את הקסם של הפארם טו טייבל עם תפריט פראי הכולל מוח מטוגן, קרודו ירקות חורף, וסנדוויץ' חזיר פריך.
אוזריה נקסט דור, מטלון 44, תל אביב
גם בפאסטל מפרגנים לשפים הצפוניים
גם מסעדת פאסטל מעלה למודעות את הפגיעה בעסקים בצפון בעקבות המלחמה בפרויקט קולינרי ייחודי ללקוחות MAX בשם "חוזרים לבשל" – שלושה ערבים שבהם היא מארחת שפים ממסעדות אהובות בצפון שנאלצו להפסיק לעבוד בזמן המלחמה: ב-12 בינואר מתארח יוסי הייב ממסעדת ROUGE במלון פרא; ב-19 בינואר מתארח גיא רוזמרין ממסעדת בעתו שנסגרה לצמיתות, וב-26 בינואר יגיע מיכאל גרטופסקי ממיכאל ביסטרו מקומי במושב לימן, שנסגר זמנית. בתחילת הערב כל שף יציג את עצמו ואת סיפור המסעדה שלו ל-140 סועדים שיתחלקו לשני מושבים, בשעות 19:00 ו- 21:00מחיר הארוחה בת שלוש המנות הוא 360 שקל לסועד, ויש גם הטבות פרימיוםMAX Moments.
פאסטל, שד' שאול המלך 27, תל אביב
בראנץ' חדש בדן אכדיה ריזורט הרצליה
מלון דן אכדיה בהרצליה משיק בראנץ' שישי חדש בניצוח השף גולן ישראלי. בתפריט: שולחן אירוח מרכזי עם סלטים, גבינות בוטיק, מאפים בעבודת יד ופירות עונה, לצד מנות עיקריות כמו מקושקשת עננים עם קרם פרש ואבוקדו, שקשוקה, אגז בנדיקט קממבר עם גרבלקס וסלמון, וקינוחים מפתים כמו ופל בלגי וברד פודינג קינמון, בריוש וחלה שנאפו יחדיו בקרם אנגלז וגלידה. הבראנץ' מוגש במסעדת קסטל בימי ו', 9:00-12:30. תמורת 210 שקל לאורחים ו-180 שקל לחברי מועדון e-dan
קסטל במלון דן אכדיה, רמת ים 122, הרצליה
פסטיבל הכיסונים של OTOTO
מסעדת OTOTO האסייתית ברחובות מזמינה אתכם בכל יום שני במהלך ינואר לחגוג את פסטיבל הכיסונים, עם מגוון רחב של גיוזה, שומאי ודאמפלינג בעבודת יד של השף גל ונונו. תמצאו שם מנות כמו גיוזה על רוטב סויה קרמל ועשבים, גיוזה פרגית קצוצה, גיוזה לחי עגל בבישול ארוך, שומאי תאילנדי במילוי עוף טחון ופרגית, דאמפלינג סיני חריף וגם מנות ראמן כיסונים ייחודיות, במחירים שבין 52 ל-74 שקל.
OTOTO, אלי הורוביץ 4, רחובות
אפריטיבו חורף במסעדת תריסר
השף ענר בן רפאל פורמן ממשיך את מסורת האפריטיבו שהחלה בקיץ האחרון ומשיק תפריט חורפי במסעדת תריסר שבנמל תל אביב. בתפריט חמישה פתיחים מעוררי תאבון: סלט פומלות, תבשיל עלי בר וזום, קרם ארטישוק ירושלמי, קרם גוואקמולי ומרק חומוס, לצד פרוסת לחם מחמצת משובח במחיר הנגיש 52 שקל, ואליו מתווספים יינות ישראליים מובחרים במחיר של 42 שקל לכוס או 156 שקל לבקבוק. האפריטיבו, המוגש בימים שני עד חמישי בין 18:00 ל-19:00, מציע גם 15 אחוז הנחה על תפריט הערב הרגיל ותפריט האלכוהול.
תריסר, שוק הנמל, האנגר 12, קומה שנייה, תל אביב-יפו
מסעת בנג'מין פותחת חלון
מסעדת בנג'מין בהוד השרון, בהובלת השף דניאל שליט, משיקה תפריט חדש ושירות קיוסק להזמנה עצמית שמאפשר ללקוחות להזמין מתפריט ייחודי בחלון המסעדה לטייק אוויי או לישיבה בחוץ. התפריט החדש כולל מנות כמו קבב בפרנה (64 שקל), המבורגר בנג'מין עם איולי זעתר (76 שקל) וסלט קיסר משודרג (58 שקל), לצד תוספות כמו פוטטוס עם איולי זעתר (18 שקל) וצ'יפס דק מתובל.
בנג'מין, סוקולוב 46, הוד השרון
גדול עליהם: מסעדת ההמבורגרים Hamburg במבצע משלוחים
מסעדת ההמבורגרים Hamburg חוגגת 15 שנה להיווסדה במבצע על משלוחים מאתר המסעדה בלבד. במסגרת המבצע, כל מנות ההמבורגר המיוחדות, הצ'יפס והתוספות יוגדלו אוטומטית ללא תשלום נוסף. בין ההגדלות שתוכלו ליהנות מהן: המבורגר 250 גרם יהפוך ל-330 גרם, בורגר 160 גרם יהפוך ל-220 גרם, וקלאסי 220 גרם יהפוך ל-340 גרם. גם תוספות כמו כנפיים, צ'יפס, טבעות בצל ופוטטוס יוגדלו, ואף בקבוקי השתייה האישיים יוחלפו לגדולים. כמו כן, השיקה המסעדה תפריט "על הנייר", שבמסגרתו אפשר לבחור מנה עיקרית וליהנות מתוספות ללא הגבלה בכל ימות השבוע (למעט שישי החל מ-18:00).
Hamburg, רחוב המדע 1, רחובות