זה שבני הזוג נדב ודניאל הם כבר פאוור קאפל בתחום המסעדנות ולא רק הזוג החמוד והבלתי נפרד מריאליטי הבישול MKR, אתם יודעים. מהרגע שהשניים פתחו את שירות המשלוחים שלהם בקורונה, האוכל התאילנדי שלהם שבר את גבולות המרקע והפך להיות בן בית אצל רבים מתושבי תל אביב והסביבה. הביקורות היללו וההצלחה הייתה מרשימה.
אבל עם כל הכבוד למשלוחים, השלב הבא והמתבקש של השניים הוא מסעדה של ממש, משהו קצת יותר רשמי מקופסאות קרטון חומות, וזה בדיוק מה שהולך לקרות בקיץ הקרוב בשיתוף פעולה מסקרן בין נדב ודניאל למלון דן בקיסריה, שם החלה לפעול ממש השבוע מסעדת פופ אפ חדשה לבני הזוג, שנמצאת במסעדת הבריכה של הריזורט.
המקום, שבהמשך יהיה פתוח גם לאורחים מחוץ למלון (החל מתאריך 1.7), מציע ארוחות צהריים וערב על טהרת המטבח התאילנדי. בתפריט יהיו להיטים שהפכו מזוהים עם נדב ודניאל כמו הקארי מסאמן העשיר שלהם עם טופו, פרגית או שייטל. המסאמן גם הוגש בשירות המשלוחים והיה המנה הפופולרית ביותר (בינתיים נמצא שירות המשלוחים אגב, בהפוגה, אך השניים ישובו עם חדשות מעניינות גם לתושבי המרכז ממש בקרוב), ויש גם כנפיים מטוגנות בנוסח איסאן עם רוטב דגים.
עוד בתפריט: סלט פפאיה ירוקה קלאסי עם לוביה, שרי, צ'ילי, רוטב דגים, ליים ובוטנים; Love גיא – פרגית קצוצה עם שבבי פרגית מטוגנים, למון גראס, נענע, כוסברה, מלפפון, בצל סגול, צ'ילי תאילנדי ושבבי אורז קלוי; ובאן ביף – באן ממולא בבשר פולקה ובצלים מקורמלים בבישול ארוך, קפיר ליים, גלנגל, תמרינדי, בזיל תאילנדי וחמוצים תאילנדיים.
לראשונה בגזרתם, אחרי שניסו להימנע מהלהיט, נדב ודניאל יגישו גם את המנה התאילנדית האהובה על הישראלים באשר היא- הפאד תאי: אטריות אורז מוקפצות על הווק, גזר, כרוב, נבטים, בצל ירוק, ביצה, רוטב דגים, תמרינדי ובוטנים עם תוספת לבחירה של טופו או פרגית. אנחנו כבר טעמנו את הפאד תאי הזה כשאירחנו את השניים בפודקאסט האוכל שלנו פה גדול, ואתם מוזמנים להקשיב לו בינתיים ולהתגרות.
דן קיסריה. רוטשילד 1, קיסריה. 04-626-9111. 12:00-15:00