בימים כאלה, שבהם מרבית הבשורות מעולם המסעדנות המקומי מסתכמות בשירות משלוחים חדש במקרה הטוב או סגירות מצערות במקרה הרע, כל מיזם חדש הוא שביב של תקווה ולפיכך - חדשות משמחות במיוחד, ועל אחת כמה וכמה אם מדובר בשילוב של מסעדנות ומלונאות, שני תחומים שהשנה החולפת לא עשתה עמם חסד ואנחנו מתגעגעים אליהם מאוד.

כעת, זמן קצר במיוחד אחרי הבשורה על כוכב מישלן ראשון למסעדת שבור הפריזאית של השפים אסף גרניט ואורי נבון מקבוצת מחניודה הירושלמית, גילינו כי בקיץ הקרוב השניים אמורים לפתוח מסעדת שף חדשה, הפעם לא בפריז, לונדון או ברלין, אלא בטבריה.

_OBJ

המסעדה החדשה תיפתח בשיתוף פעולה עם קבוצת המלונות ישראל-קנדה במלון גלי כנרת שבבעלותה, ועבר בשנה החולפת שיפוץ מקיף. השפים עתידים להיות אחראים על כל תחום הקולינריה במלון, שבתקווה ייפתח לקהל בחודש מאי הקרוב, וכן לפתוח כאמור מסעדת שף מוקפדת.
שיתוף הפעולה של קבוצת מחניודה עם קבוצת המלונאות ישראל קנדה, אמור להתרחב מעבר למלון בטבריה והשפים ישתלבו במיזמים נוספים של הקבוצה.

מסעדת השף של גרניט ונבון עתידה להגיש תפריט בהשראת המסעדות של השניים מסביב לעולם (שכוללות בתפריטים שלהן, באופן טבעי, הרבה אוכל ישראלי), על בסיס תוצרת מקומית. בנוסף למסעדה תהיה במלון גם מסעדה נוספת על המים, בר וגם שירות חדרים מבוסס על תפריט מסעדת השף.

גרניט ונבון חוברים לרשימה של שפים רבים ומוכרים שהצטרפו למלונות יוקרה בארץ על מנת להציע חווית אירוח והסעדה כוללת ברמה גבוהה, כמו למשל השף ארז קומרובסקי שחבר למלון מצפה הימים ואחראי על ההסעדה בו ועל מסעדת גריל עץ, ונוספים. אנחנו מקווים שאחרי הסגר נשמע על שותפויות ומיזמים חדשים נוספים שנרקמו במהלך התקופה.