מסעדת אנימאר ששוכנת במיקום בו פעלה בעבר רפאל האיקונית היא אחת המסעדות המוערכות יותר בזירת הקולינריה הישראלית. ממש בימים אלה השף של אנימאר, הלל תווקולי, פותח לראשונה מסעדה כשרה במלון הילטון בתל אביב, שמתכתבת גם היא עם השפה של אנימאר.
המקום החדש נקרא דריה (DARYA) והאוכל בו שם דגש על דרך המשי והאוכל הים תיכוני שתווקולי הפך מזוהה עמו. לבד מהעובדה שמדובר במסעדה כשרה בעיר בה ההיצע הכשר אינו רב, דריה גם משקיפה אל נוף יפה של הים התל אביבי ונמצאת בקומת הבריכה של המלון, כך שהאווירה במקום היא לגמרי של חופשה.
בין המנות בדריה מציע תווקולי למשל גריל קשמירי – בשר במרינדה של גראם מאסאלה, עוגת סטיקי רייס בגריל, סלט עגבניות, במיה, פלפל חריף, כוסברה ותחמיץ למון גראס צ'ילי; קבב טלה עטוף בפיתה מהסאג' עם ויניגרט חציל קלוי וחלב שקדים, סבזי ושמן צ'ילי; בר ים סוג'וק בגריל עם לחוח כורכום, עגבניות צלויות, ג'עלה, וויניגרט צ'ילי ליים; ואסאדו עם שעועית בובס, ויניגרט עגבניות מעושנות, קשיו ושום סבזי. המנות העיקריות יקרות יחסית והמחירים שלהן נעים בין 108-182 שקלים; מחיר הראשונות נע סביב 50-86 שקלים לצלחת.
עוד בתפריט מנות שמתכתבות עם המזרח הרחוק כמו רביולי דף אורז במילוי טרטר דג ים, ויניגרט קארי, מלפפון ירוק, צנון, תפוח גראנד סמית, קשיו מקורמל וטוביקו; וסובה טונה עם שומשום, ביצי דגים, פונזו דגים וליים מעושן, כוסמת תפוחה, ופלפל צ'ילי מותסס; וברווז צלוי בגריל עם פטריות שיטאקי, מיסו לבן, ותמרהינדי .
המקום פתוח כרגע בשעות הערב בלבד, בימים ראשון-חמישי בשעות 18:30-23:30.
דריה. מלון הילטון תל אביב. 03-5202127. כשר