לפני כמעט 3 שנים נפתחה בהתרגשות גדולה השלוחה של הדליקטסן בכוכב הצפון. ככה, בשיא הקורונה, רותי ומתי ברודו לא חששו להרחיב את עסקי קבוצתם, R2M, אפילו שבאותה תקופה לא מעט בתי עסק דווקא נסגרו. 3 שנים אחרי, R48 אחת ובראסרי חדש בדרך, אחד הפאוור קאפלס של סצנת המסעדנות בארץ לא מראה שום סימני התמתנות - ומגיע לגני תקווה. היציאה הראשונה של הברודואים מתל אביב.
הבחירה בגני תקווה אינה מקרית - הרי לא סתם גם ישראל אהרוני וילדיו פתחו שם את "אהרוני'ס" שלהם - זהו אזור עם הרבה משפחות צעירות, חלק מהם תל אביבים שהתרחקו מהעיר הגדולה וגם תושבי היישובים הקרובים, שמחפשים כל הזמן עוד אפשרויות וחידושים בכל הנוגע לבתי קפה, מאפיות, מעדניות וכו'. הדגש על בצקים, מבטיחים בR2M, יהיה פה משמעותי ויקבל חיזוק בדמות תנור אבן ממנו ייצאו פיצות ופוקצ'ות אווריריות וטריות, שגם יהוו בסיס לכריכים מעניינים.
חידוש נוסף שייחודי לסניף גני תקווה הוא עופות ותפוחי אדמה מג'וספר, שאמורים להיות עסיסיים במיוחד, בנוסף לתפריט האוכל המוכר של דליקטסן (סלטים, דגים, כיסונים, פשטידות, מרקים וכו') ולקראת החגים יוצעו גם שם תפריטי הספיישל (כולל אופציות כשרות לפסח כמובן). גם בסניף החדש יהיה מבחר גדול של כלי בית, זרי פרחים, קינוחים, גבינות, נקניקים ומוצרי מזווה.
אבל עם כל הכבוד לפחמימות, לאוכל ולכלי בית שעושים חשק לארח, מה שהכי מסעיר, אותנו לפחות, זה חזרתה של גלידריית קרים, ג'לאטו איטלקית טרייה שמכינים במקום (התגעגענו ממש מאז המרת הגלידרייה בדיזנגוף לעוד סניף בייקרי). הגלידה תגיע בטעמים מוכרים ואהובים כמו שוקולד, פיסטוק, וניל וגלידת סורבה בטעמים מתחלפים, שאותם ניתן (וכדאי) לשדרג עם קינוחים מהקונדיטוריה. בקיצור, לנו נראה שתחייתה של קרים זה כבר תירוץ רשמי להגיע במיוחד לדליקטסן החדש.
דליקטסן. ההדרים 7, מתחם צים אורבן, גני תקווה. שעות פעילות: ראשון-חמישי 07:30-20:00, שישי 07:30-16:00. החל מ-1.4 המקום יפעל גם בימי שבת בשעות 08:00-14:00.