חדשות טובות לתושבי הדרום ולמבקרים באזור: שש שנים לאחר שנסגרה, מסעדת ערמונים נפתחת מחדש. ערמונים פעלה במשך כ-8 שנים במושב סגולה, התרחבה בהמשך גם לאזור צפון הארץ והפכה לרשת ארצית, כשלבסוף נסגרה זמן לא רב לאחר מכן. כעת המקום נפתח מחדש בתוך ריזורט בשם דרים איילנד בשפלת יהודה.
המסעדה גדולה במיוחד וכוללת כמאתיים מקומות ישיבה בחלקה הפנימי ועוד מתחם חיצוני שבו כמאה וחמישים מקומות. השף בערמונים החדשה, שהיא כשרה בשרית, הוא דודי אסרף (שף קבוצת שבט אחים שהיא גם בעלת המקום, שיצר תפריט חדש למסעדה, אבל גם כלל בו וריאציות למנות שהוגשו במקום בעבר, לטובת אלה שמתגעגעים. כך ניתן למצוא כאן למשל מנה ראשונה של פטריות בשרדונה עם תימין וערמונים (59 שקלים) או סיגר לוקוס ערמונים עם דוקסל פטריות וקרם כמהין (54 שקלים).
עוד בתפריט: מנות כמו חצילים קלויים עם זיתי קלמטה, טבעות פלפל, טוויל חציל וקוויאר עגבניות בשמן זית (49 שקלים); כבדי עוף על בריוש עם בצל ירוק, קונפיטורת הבית וקרמבל בוטנים (45 שקלים); טטאקי טונה עם תערובת תבלינים יבשים וכוסברה על קרם דקלים, צלפים ופלפל חריף (56 שקלים); ארנצ'יני שפונדרה מטוגנים במעטפת פנקו על קרם סלק (49 שקלים); שקדי עגל צלויים בגריל עם ערמונים, צנוברים, שמן זית וקרם שורשים (67 שקלים),;וסלט ערמונים עם קוביות בטטה, חסה ערבית, בצל סגול, עגבניות שרי, חמוציות, אגוזי מלך, ערמונים וויניגרט הדרים (57 שקלים).
בין המנות העיקריות בערמונים ניתן למצוא למשל: פסטה פיציולה ברוטב עגבניות חריף (59 שקלים); רביולי במילוי ערמונים עם זיתי טאסוס, לבבות ארטישוק, שמן זית ועשבי תיבול (72 שקלים); פילה לברק בקראסט תבלינים ועשבי תיבול עם קרם שורשים (115 שקלים); חזה אווז על פירה בטטה קונפי עם בצלי שאלוט (89 שקלים); וטורנדו רוסיני עם מדליון כבד אווז, פירה כמהין ורוטב יין ופירות יער (154 שקלים).
ערמונים מציעה גם חדר יין ובמתחמה ניתן להביט על גת עתיקה שנחשפה במקום. בנוסף לערמונים, תפעל במתחם דרים איילנד החדש מסעדת טרה (TERRA) מסעדה חלבית כשרה שמגישה ארוחות בוקר וצהריים וכן מתחם של משאיות אוכל שונות בסגנון מקסיקני, אמריקאי, איטלקי ואסייתי.
ערמונים. ריזורט דרים איילנד, שפלת יהודה. ראשון-חמישי 12:00-22:00, שישי 12:00-14:00. טלפון: 08-9797997. כשר