עסקית חדשה. טנדורי (צילום: אילנה קיש, יחסי ציבור)
עסקית חדשה. טנדורי | צילום: אילנה קיש, יחסי ציבור

ארוחה עסקית חדשה בטנדורי Lands end, תל אביב

המסעדה הוותיקה של רינה פושקרנה, בלוקיישן החדש מול הים, משיקה ארוחות צהריים עסקיות חדשות, המבוססות על עיקרית לבחירה של טנדורי בולס או טנדורי סטיקס עם תוספת של אורז, קינואה או נודלס, מרק, נאן וקינוח, במחיר של 78 שקלים (בנוסף: בירה או יין בתוספת 10 שקלים). עוד אפשר להזמין ב-68 שקלים צ'יקן שניצל עם צ'יפס וסלטון עלים או פורי צ'ולה – לחם הודי מחיטה מלאה בתוספת תבשיל חומוס מסאללה. בטנדורי הרצליה ממשיך לפעול הבופה ההודי ללא הגבלה, שעולה גם הוא 78 שקלים.

לפרטים נוספים: טנדורי תל אביב - 03-6296185, טנדורי הרצליה - 09-9546702

COAST TO COAST. שף רז רהב (צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור)
COAST TO COAST. שף רז רהב | צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור

COAST TO COAST - ארוחות שפים בהילטון, תל אביב

במשך חודש יגיעו מיטב השפים ל-BAYZ - Hilton Beach בקומת הגג של חוף הילטון בתל אביב כדי לבשל ארוחות ערב בהשראת חופים שונים ומפורסמים בעולם. בארוחות ישתלבו מנות עם קוויאר בלוגה וקוקטיילים של מותג הוודקה בלוגה.

ב-27-28.8 יתארח השף ארז קומרובסקי לארוחה שמשלבת קווים יפניים ותימניים, שתכלול בין השאר קרע קובנה עם קוויאר בלוגה, ביצה רכה ובצל אדום; ב-17-18.9 יתארח השף יונתן רושפלד לארוחה בהשראת חופי מקסיקו, שתכלול בין השאר טונה או סינטה פרוסים לחלוקה עם נאצ'וס ותירס לבן; ב-22-23.9 יתארח השף רז רהב לארוחה בסגנון הריביירה הצרפתית, עם מנות כמו בויאבז מסורתי בגרסה מודרנית וסלט ניסואז עם אלמנט מפתיע; וב-9-10.10 יתארח השף אבי ביטון לארוחה בהשראת חופי ספרד, שתכלול מנות ספרדיות קלאסיות עם טוויסט.

BAYZ - Hilton Beach, תל אביב. להזמנות: 03-9570555

רוברט'ס בורגר. שף חדש, מנות חדשות (צילום: שני הלוי, יחסי ציבור)
רוברט'ס בורגר. שף חדש, מנות חדשות | צילום: שני הלוי, יחסי ציבור

שף חדש ומנות חדשות ברוברט'ס בורגר, הרצליה

ההמבורגרייה ההרצליינית רוברט'ס בורגר התחדשה בשף בן ברבי, ואיתו במנות בהשראת המבורגריות ניו יורק ובקוקטיילים שילכו איתן. בין המנות החדשות: Mexican Burger עם סלסה רוחה, גווקאמולי, צ'דר וחלפיניו כבוש; Crispy Fish עם איולי כוסברה; כנפיים עם BBQ אסייתי, בצל ירוק וכוסברה; ונאצ'וס עם סלסה רוחה, גוואקמולי, קרם צ'דר וחלפיניו כבוש.

רוברט'ס בורגר. בילינסון 1, הרצליה. 09-9777333

ג'יה מתחדשת (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
ג'יה מתחדשת | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט חדש בג'יה, תל אביב

בר האוכל היפני התל אביבי מכריז על רענון של התפריט והאווירה, עם מנות חדשות וזולות יותר, קוקטיילים ודי.ג'יי מתחלף בכל ערב בין 18:00 ל-20:00. במתכונתה החדשה ג'יה פועלת מדי ערב מ-18:00 ועד השעות הקטנות של הלילה, ומגישה שוב את תפריט הסושי שלה וגם מנות טאקוס עם טוויסטים יפניים.

בין המנות בתפריט החדש: סשימי טונה (58 שקלים), סושי קינג פיש עם מלפפון, עירית, אבוקדו ויוזו קושו (78), פוטומאקי סלמון צרוב עם מלפפון, טוגוראשי, עירית, אספרגוס, מיקרו עלים, קריספי שאלוט וספייסי טריאקי (78) וסשימי טונה (58). לצד המנות החדשות הושק תפריט קוקטיילים בהשראה יפנית.

להזמנות

קאזה טואה. גלידה בתוך בריוש (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
קאזה טואה. גלידה בתוך בריוש | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

פופ אפ קיץ בקאזה טואה, הרצליה

במסגרת פופ אפ הקיץ של קאזה טואה מגישה המסעדה גלידה איטלקית רכה בעבודת יד בשלל וריאציות וטעמים (18 שקלים לכדור), וגם קינוח רומאי של בריוש גלידה: כדור גלידה אפוי בתוך בריוש (36 שקלים). את המנה מכינים במכונה שיובאה מאיטליה במיוחד, שחותמת את הגלידה בתוך הבריוש כך שמתקבל בריוש חמים סגור שבתוכו גלידה איטלקית רכה וקרה, ומלמעלה טופינגס לבחירה. עוד בפופ אפ: מילקשייקים עם קצפת (38 שקלים). מבחר הטעמים משתנה בכל יום ומוכן טרי בכל בוקר.

קאזה טואה. מדינת היהודים 85, הרצליה. 09-9664340

מנות חדשות במסעדת יסמין (צילום: אסמעיל ללאוי, יחסי ציבור)
מנות חדשות במסעדת יסמין | צילום: אסמעיל ללאוי, יחסי ציבור

מנות פתיחה חדשות במסעדת יסמין, עספיא

המסעדה רעננה את תפריט מנות הפתיחה שלה עם מנות חדשות, ביניהן פטריות ממולאות שמנת ומוצרלה עם פסטו (53 שקלים); לבבות ארטישוק צרובים על הגריל עם מטבעות גבינת עיזים, צלפים ובצל סגול (53); הום פרייז (34); ופלטת מטוגנים הכוללת פסטלים, שניצלונים, מיני נקניקיות, פוטטו וטבעות בצל (62). מומלץ להזמין מקומות מראש, במיוחד בסופי שבוע ובחגים.

מסעדת יסמין. רחוב א-זנבק, עספיא. טלפון: 04-8392415

מנות חדשות במסעדת פליים (צילום: איתיאל אסידו, יחסי ציבור)
מנות חדשות במסעדת פליים | צילום: איתיאל אסידו, יחסי ציבור

תפריט חדש במסעדת Flame, תל אביב

מסעדת פליים בראשותו של השף אורן אסידו מחדשת את התפריט עם מנות כמו כרישה צלויה בגחלים עם שמן זית ומלח סלרי; טרטר בקר עם קרקר זעתר, טבסקו ואיולי מח עצם; צלעות תירס עם ויניגרט צ‘יפוטלה וליים; קטאייף צוואר טלה עם ירקות מוחמצים וטחינה עמבה; וסיח עוף - שיפוד פרגית עם ליה ובצל סגול, גלייז שאטה, סלסה עגבניות גריל וטחינה חמה.

פליים. מלון קרלטון, אליעזר פרי 10, תל אביב. כשר רבנות