חדרי בריחה קולינריים חדשים בתל אביב
בתל אביב הוקם מתחם חדש של חדרי בריחה, עם קונספט חדשני של חדרים קולינריים. בחדרים החדשים תקבלו כחלק מהחידה חומרי גלם, ומהם תכינו אוכל כחלק מהפתרון. החדרים הפועלים כרגע במתחם הם חדר בריחה "הולי פיצה", שבמהלכו מכינים פיצה; חדר "קינוח קטלני", שבמהלכו מכינים קאפקייקס; וחדר "מלך החומוס", שבמהלכו מכינים חגיגת ניגובים שלמה. בקרוב יוקמו חדרים נוספים כולל חדר סושי, חדר פסטה, חדר המבורגר וחדר קוקטיילים.
מתחם פאניקה. נחלת בנימין 68, תל אביב. 052-4104850
מבחן טעימה עיוורת לעוגות צ'יזקייק פקטורי במתחם שרונים, הוד השרון
ביום שני, 27 בחודש, לאורך כל שעות היום יתקיים מבחן טעימה עיוורת ל-5 עוגות חדשות של צ'יזקייק פקטורי שמגיעות לארץ. מי שיצליח לנחש 3 טעמים יקבל עוגה שלמה מסדרת העוגות החדשות. הטעמים החדשים: עוגת גבינה גודייבה, עוגת גבינה אוראו, עוגת גבינה סניקרס, עוגת גבינה הרשי'ז ועוגת גבינה דלעת.
ערב של יין וגלידה במסעדת נונו, הוד השרון
המסעדה האיטלקית נונו תארח את איתי רוגוזין, השף והבעלים של וניליה, ב-28 בחודש לערב של טעימות יין וגלידה, כולל יינות שהביא מחו"ל וגלידות מענבים לבנים ואדומים.
נונו. ז'בוטינסקי 2, הוד השרון. 09-8353600
המבורגרים חדשים במיאזקי, שוק צפון
מיאזקי, הגריל בר היפני של יובל בן נריה בשוק צפון, חוגג שנתיים ומחדש את התפריט עם המבורגרים בסטייל יפני. ההמבורגרים החדשים הם: יאקי בורגר - חסה אמריקאית, בצל סגול, ברביקיו יפני, חמוצי קימצ'י ומיונז (48 שקלים); ספייסי מיסו בורגר - מוגש על מצע אטריות ראמן עבות, רוטב מיסו חריף וביצה רכה (56 שקלים); וצ'יז בורגר - מוגש על מצע אטריות ראמן עבות, צ'דר אמריקאית ופלפל שחור (56 שקלים).
מיאזקי. ראול ולנברג 20, שוק צפון, רמת החייל
סניף חדש לרשת 110 בורגר בדיזנגוף, תל אביב
רשת 110 בורגר מבית אגאדיר משיקה ב-27 בחודש ברחוב דיזנגוף בתל אביב את המסעדה החמישית שלה. בערב ההשקה מ-19:00 יופיעו במסעדה הראפרים מיכאל סויסה ונורוז ודי.ג'יי Lava Dome. כל מי שיגיע יוכל ליהנות מהמבורגרים וצ'יפס ב-10 שקלים ושתייה קלה ללא תחתית.
110 בורגר. דיזנגוף 98, תל אביב
מנות חדשות בתפריט רשת BBB
רשת BBB מוסיפה שלושה המבורגרים חדשים לתפריט: בסטה בורגר – המבורגר בקר טחון במקום עם בצל ופטרוזיליה קצוצים, חציל קלוי, שווארמה וטחינה (74 שקלים); חלומי בורגר – קציצת פטריות וגבינת חלומי, איולי פטריות וכמהין (62 שקלים); וקראנץ' בורגר – חזה עוף בציפוי פריך, אננס צרוב בצ'ילי מתוק ואיולי עשבי תיבול (59 שקלים).
פופ אפ קוקטיילים בשרונה מרקט, תל אביב
מהשבוע ועד 14 בספטמבר יתארח בשרונה מרקט פופ אפ קוקטיילים מבית לומינר, עם קוקטיילים כמו Coco Blue - רום, ליקר תפוז, מחית בננות מקורמלות ביתית, קוקוס, אננס וליים; ו-Floripa - רום & וויסקי מיושנים בחבית, סירופ פסיפלורה משמש, אננס ותפוז סחוט טרי. המחיר: 30 שקלים.
מנות חדשות במסעדת מנסורה, תל אביב
מסעדת מנסורה מחדשת את התפריט עם מנות ספיישל מתחלפות, ביניהן: כרוב על הגריל עם פרלין אגוזי לוז מלוח (18 שקלים); טרטר דג ים על מרק סברס עם אגוז מקדמיה ושמן עלי תאנה (62 שקלים); וסטייק חציל על מרק שקדים לבן עם סלט ענבים ושקדים חרוכים (42 שקלים).
מנסורה. דרך שלמה 13, תל אביב. 03-9446556
ערבי אמא אדמה במסעדת אלנה, תל אביב
מסעדת אלנה במלון נורמן חונכת סדרת ערבים בסגנון "אמא אדמה". הערבים יתקיימו מדי יום שני, והשף ברק אהרוני יגיש בהם מנות המבוססות על ירקות מקומיים מחוות "עםהאדמה". בין המנות: במיה כוכב דוד עם לבנה חצילי רוזה ביינקה (56 שקלים); עופיון אורגני בתוספת גראטן חצילי מורשת - גראטן של חצילים לבנים עם פרמזן, שמנת מתוקה ותימין (96 שקלים); ולוביה וביצה אורגנית עם גרידת לימון וויניגרט פלפלים חריפים (42 שקלים).
אלנה. נחמני 23-25, תל אביב. 03-5435400
נורת' רוף טופ - בר חדש על גג מלון מדיסון בנהריה
נורת' רוף טופ הוא בר חדש במלון מדיסון בנהריה, עם תפריט טאפאס, נוף לים והקרנת סרטים באווירת דרייב אין. בין המנות: פטריית פורטובלו במילוי גבינת גורגונזולה; סלט גרגירי חומוס עם גבינת רוקפור; רול במילוי גבינה ופלפלים קלויים; כדורי דלעת מצופים (ארנצ'יני); צ'יפס בטטה אפוי בתנור; כדורי פולנטה, סביצ'ה סלמון ועוד. מחיר לשלושה טאפאס: 45 שקלים. שישה ב-80 שקלים.
נורת' רוף טופ. מלון מדיסון, העלייה 17, נהריה