מאז שבני הזוג נדב ודניאל הפציעו לחיינו בתכנית MKR הם כבר הספיקו להשתפשף בזירת המסעדנות הישראלית והלא פשוטה עם עשייה קולונרית מרובה, שבין היתר כללה שירות משלוחים שעבד בקורונה ומהר מאוד צבר פופולריות רבה, וגם שיתוף פעולה בדן ריזורט בקיסריה שכלל מסעדה של השניים על שפת הבריכה. ממש בימים אלו, אחרי לא מעט עבודה והכנות, השניים פותחים את מסעדת קוקו תאי בחוף פרישמן, היכן ששכנה מסעדת החוף קליפסו.
כמו במיזמים קודמים של הזוג, גם התפריט בקוקו תאי מושפע בעיקר מהמחוז הצפוני של תאילנד, איסאן. התפריט בקוקו תאי מחולק למנות ראשונות, ביניים ועיקריות וכולל לא מעט מנות מבוססות דגה טרייה, פירות ים, המון ירוקים תאילנדיים טריים ורעניים, נתחי בשר ותערובות קארי מוקפדות שמוכנות במקום מדי יום על ידי צוות המטבח, שנעזר בכלים ושיטות תאילנדיות מסורתיות.
בין המנות אפשר למצוא: גנג רום קוואן פלה - קוביות דג ים, הל שחור, שורש כורכום, שאלוט ואטרייה קריספית (66 שקלים); נאם טק - סלט נתחי שייטל בגריל פחמים, ירוקים תאיים, למון גראס , בצל סגול, תאי צ'ילי ושבבי אורז קלוי (68 שקלים); קציצות דגים בהשראת הילדות בערבה - חסה פריכה, ג'ינג'ר, למון גראס, גרידת ליים, אטריות אורז, ירוקים תאיים, צ'ילי אדום, בוטנים וקריספי שום (86 שקלים); פלה לואי סואן - דג שלם מטוגן, תמרינדי, שאלוט, ירוקים תאיים, בצל ירוק, משולשי ליים, ג'ינג'ר וקשיו מקורמל (138 שקלים); מסמאן פלה מוק - קלמרי בגריל פחמים, קארי תאילנדי דרומי, תפוחי אדמה, בצלים, רוטב דגים, כוסברה, בזיל תאי וקריספי שאלוט לצד רוטי מלוח (92 שקלים) ועוד מנות, ביניהן גם פד תאי.
תפריט הקינוחים צנוע יחסית ומציע בין היתר גביע עם קרח גרוס, פירות העונה, ג'ינג'ר, קשיו מקורמל, סירופ של פרח אפונת הפרפר, יסמין, ליים, קפיר ליים וסוכר דקלים (48 שקלים); ושכבות של עוגייה מסורתית מטוגנת שביניהן קרם בננה ושוקולד בלונדי, אננס וחלב מרוכז ( 58 שקלים).
המסעדה כוללת ישיבה על הבר, מרפסת עץ למי שמעוניין לשבת באוויר הפתוח וליהנות מהבריזה, וגם חלל פנימי יותר אינטימי שכולל חלונות המשקיפים לחוף הים התל אביבי. למי שמודאג - נרגיע ונגלה כי ניתן לבקש מצוות המלצרים הקשוב למתן את החריפות לכל מי שמתקשה בנושא.
קוקו תאי. שלמה להט 17 (חוף פרישמן) תל אביב. טלפון: 077-9386220. ימים ראשון-שישי החל מ-19:00. לא כשר