כבר לפני ארבע שנים סיפרנו לכם על התוכנית של רשת הגלידריות המצליחה אניטה להתרחב לכל העולם, והנה אנחנו שמחים לבשר שעכשיו, אחרי שני סניפים מצליחים באוסטרליה (במרכז סידני ובבונדי ביץ'), עושה הרשת את הצעד הרשמי הראשון גם בארצות הברית, ובעוד כמה חודשים תפתח סניף ראשון בניו יורק.
הסניף בתפוח הגדול, שייפתח בחודש אוגוסט בקרבת הסנטרל פארק, יתפרס על פני שטח מכובד ביותר של 100 מטרים רבועים ויכלול ויטרינה עם לא פחות מ-40 טעמי גלידה שונים, לצד עמדת גלידת יוגורט עם עשרות תוספות (בדומה לסניף גלידת היוגורט של הרשת בשכונת נווה צדק בתל אביב).
הסניף האמריקאי הראשון, שיהיה זהה לסניפים בנווה צדק ואם יצליח יהיה אחד מני רבים ברחבי ארצות הברית, יציע לניו יורקרים גלידות בטעמים כמו קוקימן - אולי הטעם המוכר ביותר של אניטה בישראל - על בסיס שברי מרנג ושוקולד; גלידת שוקולד שקדים וקרמל; גלידת פיסטוק ושוקולד לבן; קמפרי אשכוליות; בייגלה מלוח ושוקולד חלב; סורבה אבטיח נענע; וסורבה שוקולד.
לצד טעמי הדגל מפתחת הרשת גם טעמים שמותאמים למדינות שאליהן היא מגיעה (באוסטרליה, למשל, טעם השוקולד-מנטה הוא אחד הלהיטים הגדולים ביותר). כמו כן, כדי להתאים את ההיצע לקהל כמה שיותר גדול, הסניף בניו יורק יציע גם מבחר רחב לאלרגנים ולבעלי העדפות תזונתיות שונות, כמו גלידות ללא סוכר וגלידות שמותאמות לרגישים לגלוטן וללקטוז.
מלבד הסניף בניו יורק עתידה הרשת לפתוח גם סניף שלישי באוסטרליה (בספטמבר) וכן סניף ראשון בעיר סאן חואן בפורטו ריקו (אוגוסט).