פסטיבל קיגל בשוק הנמל, תל אביב
שיתוף פעולה יתקיים בין מאפיית טלר לשוק הנמל בתל אביב במסגרתו יוצעו מבחר קיגלים בדוכן פופ אפ שיוצב במקום בימים חמישי ושישי. התפריט כולל קיגל קלאסי עם קינמון ופלפל שחור; קיגל משובץ בשוקולד ומעוטר בקצפת; קיגל צימוקים ותפוחים; וקיגל במילוי גבינות ופסטו. את הקיגלים ניתן לרכוש כמנות אישיות או במשקל (8 שקלים למאה גרם). האירועים יתקיימו בתאריכים 16.12-6.1.
ארוחה משותפת לאושרי מסהיד מ-MKR ואסף דיי ממאסטר שף
שני בוגרי הריאליטי חברו לארוחה משותפת מיוחדת בנושא אוכל טוניסאי מודרני. התפריט כולל מנות כמו בוריקת ביצה ובצל ירוק עם שמנת חמוצה, ברוסקטה עם סלט מאשוויה ודג נא, מנגולד במילוי חיטה ולימון כבוש ופסטה עם בוטרגה, דג ים מפורק, פטרוזיליה ופירורי לחם. המחיר לאורח בליווי יינות של יקב טוליפ הוא 500 שקלים. הארוחה תתקיים ב-25.12 בכתובת הפנינים 1, יפו.
חגיגות 28 לדיקסי, תל אביב
המסעדה של חיים כהן חוגגת 28 ולכן מדי יום רביעי יתקיימו במקום הופעות חיות של הרכבים מוסיקליים צעירים בשיתוף בית הספר למוסיקה רימון. בנוסף השיבו לתפריט גם מנות עבר כמו קלמרי, שרימפס, ותפוחי אדמה ברוטב חמאה, צ'ילי, בצל ופלפל וכן הוסיפו מנות חדשות כמו מח עצם ברוטב ציר בקר, ברוקולי, תרד ושום מוקפץ; ובורקס במילוי של פולנטה עם אוסובוקו בקר ופטריות, ציר בקר ויין אדום.
דיקסי גריל בר. יגאל אלון 120, פינת תוצרת הארץ 3, תל אביב. 03-6966123
אירוע קולינרי לאב של יובל בן נריה, הרצליה
השף יובל בן נריה יבשל בשואורום החדש של מותג MIELE ארוחה בת 8 מנות במחיר 1200 שקלים לזוג. באירוע יוגשו מנות של מסעדותיו טאיזו ו-a ותהיינה הדגמות של בישול בטכניקות כמו סו-ויד, התססות ועוד. הארוחה תתקיים ב-15.12 משעה 19:30.
MIELE . אריה שנקר 16 הרצליה פיתוח
ארוחת קאיסקי בקמאקורה, רמת גן
המסעדה חוברת לשף ויקטור גלוגר ותציע בימים שלישי ורביעי 21-22 בדצמבר ארוחות טעימות מיוחדות שמשלבות בין יפן לספרד. בין המנות שיוגשו: סביצ'ה לצ'ה דה טיגרי - דגת היום, בטטה סגולה, צ'ילי אדום, קרם אבוקדו וצ'יפס בטטה; אהירו - חצי ברווז בקרמל מיסו, אסקליבדה ירקות ורומסקו; ובר ים באסקי עם פרייד רייס וקריספי שום. מחיר: 350 שקלים לסועד.
לפרטים: 073-2777778
תפריט עיסקיות חדש במסעדת LALALA, רעננה
המסעדה מציעה תפריט עסקיות חדש ובו מנה ראשונה ועיקרית במחיר המנה העיקרית. בין המנות העיקריות: פסטה תרד, פיצה פונגי, פסטה בטטה ושמנת וסלמון עם שעועית ירוקה מוקפצת. בין המנות הראשונות לבחירה: מרק היום, קרפצ'יו תפוחי-אדמה באטר, לאבנה כרוב וסביצ'ה דג. הארוחות העסקיות מתומחרות בין 48-78 שקלים.
מנות סתיו חדשות בבאנה, תל אביב
המסעדה מציעה מנות חדשות לעונה הקרה כמו: ריזוטו קרנרולי מבושל בציר ירקות, ברוקולי, זוקיני ואפונה סינית; מרק ארטישוק ירושלמי עם יין לבן, בצל, שום ושמן זית; ומרק קרם כרובית עם בצלים לבנים, שום קונפי, שמן זית, עירית ופלפל שחור.
באנה. נחמני 36, תל אביב.
תפריט צהריים חדש בווסט סייד, תל אביב
המסעדה במלון רויאל ביץ' מציעה תפריט חורף חדש שבו מוגש לפתיחה מגש קובנה עם מטבלים, זיתים, לימון כבוש וטחינה הר ברכה; ומבחר מנות ראשונות ועיקריות מהמזנון כמו דגים נאים, דגים מטוגנים, בר ים עם תפוחי אדמה, חמין וברווז פקין. המחיר לאדם: 180 שקלים.
מנות חדשות בהונו, גבעת שמואל
המסעדה מציעה מנות חדשות במשלוחים כמו קדאיף רול עם סלמון אפוי, אבוקדו, פטריות שיטאקי, גבינת שמנת צמחית ומעטפת סלמון נא וקדאיף; ומרק אפונה עם קבנוס וקרם קוקוס עם אפונה.
פסטיבל ממולאים בריחות וטעמים, רמת השרון ונתניה
שוק ריחות וטעמים ברמת השרון ובנתניה מציע ספיישלים של ממולאים לחורף עם אופציות של ממולאים כמו בצל ,עגבנייה, גזר,ועלי מנגולד במילוי אורז וירקות ברוטב חמוץ מתוק; עוף שלם במילוי מחית עוף, תרד, תות שחור וערמונים; סופלה קישואים במילוי עוף, ג'ינג'ר וערמוני מים; וסלק במילוי דוחן עם אווז מעושן, סומק וצימוק אוזבקי. הממולאים יוצעו בימי חמישי בשעות 10:00-16:00 ושישי בשעות 08:00-15:00.
ריחות וטעמים. החרש 8 א.ת. נווה מגן, רמת השרון 03-5164465. גיבורי ישראל 7 נתניה. 09-7447464
סדרת ארוחות של השפים אביתר מלכה ויהונתן שרביט
השפים אביתר מלכה ויהונתן שרביט משיקים סדרת ארוחות שתתחיל בקיבוץ חצור ב-13.12 ותמשיך בלוקיישנים ברחבי הארץ. ארוחת הטעימות כוללת 7 מנות ומחירה 450 שקלים לסועד. בתפריט הארוחה הראשונה שתתקיים בביסטרוק - קרואסון זעתר בר , בריוש חבושים כרוך, סקאצ׳טינה סומק ושום עם מטבל של לאבנה סחוג כוסברה, טאסוס ופלפל שושקה שרוף; מסאבחה אפונת טרייה עם סלט תרד תורכי ובצלים מתוקים; סלט תפוחי אדמה וחזרת עם לוקוס לבן מעושן על עצי הדר ,מדליון חמאת שארוויל ושברי תפוזי דם; וראגו צוואר טלה וירקות שורש עטופים בעלי לשון הפר וצימוקים אוזבקיים.
לפרטים: 050-4247440
תפריט חדש ברשת ג'ויה
רשת המסעדות האיטלקיות מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו מרק פורצ׳יני וערמונים עם קציפת פרמזן ושמן כמהין; רוטלו מנגולד וגבינות מוצרלה ופרמזן ברוטב קרם מסקרפונה וביצה עלומה; אנלוטי לחי עגל עם רוטב עגבניות, שרי אדום, צ׳ילי גרוס, ציר בקר וברוקולי; וטורטליני ריקוטה ,בקרם סלק וגבינה כחולה, אגוזי מלך ועירית.
קינוחים חדשים ל- KFC
הרשת מציעה דונאטס אוראו ודונאטס תות חדשים בסניפיה במחיר של 12 שקלים לדונאט.
תפריט חדש במלי מלו, תל אביב
המסעדה מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו קרפצ'יו חציל עם טחינה אתיופית, סילאן, עלי ורדים מיובשים, זרעי כוסברה, פיסטוקים ושמן זית ; סלט מנגו בוסר עם קולרבי, ויניגרט קארי ירוק, בוטנים, יוגורט יוזו, צ'יפס קוקוס, נענע ובזיליקום ; קובנייה על ברוסקטת כוסמין, פאף בורגול, אבקת יוגורט ולימון פרסי עם דמי גלאס, מח עצם ועלי חמציץ טבולים בוויניגרט תאילנדי ; ופנקייק לבנוני במילוי חריימה דג עם יוגורט ויוזו.
מלי מלו. יבנה 42 תל אביב. 077-230-2563
שיתוף פעולה בין רידיפיין מיט ל J17, תל אביב
המסעדה הטבעונית מציעה ספיישלים של מנות עם רידיפיין מיט כמו סיגרים ממולאים בטחון רידיפיין על טחינה; המבורגר רידיפיין וממרח אבוקדו עם צ'יפס; וקבב עם ירקות שרופים.
17J. ירמיהו 17, תל אביב.
תפריט חדש בקפה גרג
רשת בתי הקפה מציעה תפריט חדש עם מנות כמו כנפיים של גרג, רול בשר, פפרדלה עוף, טוסט נקניק, כריך שניצל, נודלס עוף וירקות וגיוזה סצ'ואן.
שעה שמחה בהר סיני, תל אביב
בר ההולי מציע שעה שמחה בימים ראשון עד רביעי משבע ועד תשע בערב. במסגרת המבצע יתקיים 1 פלוס אחד על משקאות ויוענקו 20 אחוזי הנחה על האוכל במקום.
הולי. הר סיני 1 תל אביב. 054-9160985
תפריט חורף חדש ברשת BBB
רשת ההמבורגרים מציעה תפריט חורף חדש עם מנות כמו פרנה בתנור לבנים עם סלסת עגבניות, סחוג ירוק ושמן זית; לחמעג'ון - לחם בשר בתנור לבנים עם ראגו טלה ונתחי בקר, טאבולה, ויניגרט עמבה הודית, טחינה לבנה, קרם עגבניות, שמן זית וסומק; סינייה עם חציל שרוף, גרגירי חומוס וכמון, ראגו טלה ונתחי בקר; אסאדו מפורק עם חלה, טחינה, משוואיה וגרגירי חומוס; ונקניקיית ביונד בחלה עם איולי חרדל טבעוני, סרירצ'ה, מלפפון חמוץ, כרוב כבוש ובצל.
ארוחת טעימות בארמון סהרה
המסעדה מציעה ארוחת טעימות בימי חמישי (החל מהשבוע הבא). בתפריט: טאקו טבולה בעלי חסה; קובה על מצע טחינה קצח; ערוסה על גחלים ממולאת באסאדו מעושן; קישוא ממולא אורז צנובר; חציל במילוי טלה טחון עם עגבניות; וסיגר לאפה ממולא עוף מסאחן.
ארמון סהרה. כביש מס' 65 לעפולה, בדרך לכפר תבור, נין. 046935101
אירועי חורף ביקבי מטה יהודה
החל מתאריך 17.12 ועד סוף החודש יתקיימו אירועי חורף במטה יהודה. בין האירועים: שוק חורף ב-24.12 בעמק האלה; מכירת סלסלות פיקניק ביקב עגור וצובה; ובראנצ'ים מיוחדים ביקבי האזור.
לכל הפרטים
דומינוס משיקה פיצה עבה
רשת הפיצות מציעה פיצה חדשה בשם סיציליאנית שמבוססת על בצק עבה. מדובר בפיצה מלבנית מבצק מחמצת במחיר 74.90. לטובת ההשקה מקיימת הרשת מבצע של פיצה משפחתית קלאסית ופיצה סיציליאנית במחיר 60 שקלים כל אחת.
השף עומר מילר בשיתוף פעולה עם תנובה
טוסט לאון יציע טוסטים חדשים עם תחליף הגבינה החדש של תנובה. שיתוף הפעולה יתקיים עד יום חמישי 16.12. בין הטוסטים שיוצעו: טוסט עם ראגו פטריות וטוסט אבוקדו עם פלפלים קלויים וכוסברה.
מנות חדשות בטפאצ'ולה, תל אביב
המסעדה המקסיקנית מציעה מנות חדשות של ארנצ'ילי עם סלסלה רוחה, עשויים מאורז וגבינה, עם חלפיניו קצוץ; בוריטו קרנה אסאדה עם סינטה צרובה ואיולי צ'יפוטלה; ונאצ'וס מתוק מלוח עם קינמון וסוכר, שוקולד וריבת חלב.
טפאצ'ולה. אחד העם 15, תל אביב – יפו. 03-7754566
דונר חדש במאריס הטורקית, תל אביב
המסעדה הטורקית מציעה דונר טורקי מבשר עגל עם שומן כבש. המנה מוגשת על לאפה עם עגבנייה צלויה, בצל בסומק ופטרוזיליה (69 שקלים).
MARIS , איינשטיין 7 תל אביב.
יום הולדת 9 לדלידה, תל אביב
המסעדה חוגגת יום הולדת 9 ומארחת שפים רבים כמו יהלומה לוי, חמודי עבולאפיה ואיתן ונונו. כל אחד מהשפים יתארח בתאריך אחר החל מה-13.12 ויגיש ארוחה בסגנון משלו. השף אוסמה דלאל למשל יגיש ארוחת דגים; איתן ונונו יגיש מנות מביסטרו החלוצים 3; ובנצי ארבל יגיש מנות איטלקיות קטנות.
דלידה. זבולון 7, תל אביב – יפו.03-536-9627
מנות חדשות בתפריט של רשת המסעדות פריים
רשת פריים מציעה מנות חדשות כמו רול מקסיקני עם סלמון, מלפפון, אבוקדו ומיונז צ'יפטולה במעטפת סלמון, וגוואקמולי; טטאקי של סלמון מושרה ביוזו עם סלק וסאקה; ניגירי טונה וכבד אווז וקרפצ'יו סלמון וטונה עם לימון כבוש.