הפופ אפ של אליטה אופק

 אחת מיוצרות התוכן ובלוגריות האוכל המובילות בארץ, אליטה אופק, חוברת למותג וויספרינג אנג'ל ולראשונה איפעם תגיש מנות אוכל (מתוך ספר המתכונים שלה) לצד יינות הרוזה של המותג. הארוחות יתקיימו בשבוע הבא בימים שני-רביעי (3-5.6) במסעדת החוף Bayz בחוף מציצים התל אביבי ובין המנות שיוצעו: חציל במיסו, עוף בקארי ירוק, טרטר ספייסי טונה וסשימי סלמון, כשהרוזה יימזג ללא הגבלה וכל שולחן יקבל גם מנות באנים, מנות פתיחה, מנות ראשונות וקינוח. מחיר לסועד: 350 שקלים. לפרטים נוספים והזמנת מקומות.

מסעדת BAYZ. חבקוק הנביא 1, תל אביב יפו (חוף מציצים). 3-5.6.24

פופ אפ אליטה אופק (צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור)
פופ אפ אליטה אופק | צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור

תמול שלשום חוגגת 30

המוסד הירושלמי מציין 30 שנות פעילות ולכבוד המאורע החגיגי, השפית החדשה במקום, נעמי גיאת (צמח, מחניודה) הוסיפה לצד המנות המוכרות של המסעדה (לדוגמת שווארמה טבעונית, סלט קפרזה ופפרדלה לימוני) גם כמה מנות חדשות ורעננות לתפריט: קרפצ'יו סלקים אפויים עם פטה וסומק (39 שקלים), טורטליני גבינות עם חמאת מרווה (67 שקלים), לינגוויני אלי אוליו (56 שקלים) ועוד.

תמול שלשום. יואל משה סלומון 5, ירושלים (מדרחוב נחלת שבעה). כשר חלבי

דוכן ג'חנונים וקובנות בלונל

החל משישי הקרוב (31.5) מסעדת לונל התל אביבית ברביעיית פלורנטין תקים בשישי ושבת בבוקר דוכן למכירת ג'חנון (26 שקלים, מגיע עם ביצה חומה, סחוג ורסק), קובנה (28 שקלים, מגיע עם סחוג, רסק ויוגורט) וחלנה, שהיא הבת היפה של קובנה וחלה (40 שקלים). השף של לונל, ינון אלעל, משתמש במתכונים של סבתא חביבה וחוץ מהפחמימות המפנקות - שגם מגיעות בסיר למעוניינים להזמין מראש - יהיו כאן למכירה מארזי רבע קילו של ריבת הסלרי של לונל (58 שקלים), סלט ביצים (32 שקלים), סמנה (70 שקלים), סחוג ירוק (35 שקלים) ועוד. נכון לעכשיו, הדוכן צפוי לפעול במהלך יוני.

לונל. אברבנאל 27, תל אביב יפו (רביעיית פלורנטין). שישי ושבת מ-09:00 ועד גמר המלאי

הג'חנון של חביבה בלונל (צילום: איתמר כהן, יחסי ציבור)
הג'חנון של חביבה בלונל | צילום: איתמר כהן, יחסי ציבור

קריספי בורגר חדש ב-KFC

מעכשיו גם ל-KFC יש מנת קריספי צ'יקן, הגרנד קריספי, שהוא למעשה גרסה מוגדלת לבורגר הקלאסי שלה. אל העוף הפריך מצטרפים בלחמנייה חמוצים, עגבנייה, חסה, צ'דר, טבעות בצל והאש בראון. הכריך יימכר ב-37 שקלים או ב-55 שקלים במסגרת ארוחת גרנד קריספי ויהיה זמין בכל הסניפי לאכילה במקום, איסוף ובאפליקציות המשלוחים הרלוונטיות.

לרשימת סניפי הרשת

גרנד קריספי בורגר KFC (צילום: סטודיו WE, יחסי ציבור)
גרנד קריספי בורגר KFC | צילום: סטודיו WE, יחסי ציבור

תפריט קיץ ברופטופ של דה בלנד

מסעדת הRooftop של מלון בלנד בנצרת משיק ארוחות ערב קיציות בהשפעת המטבח הנצרתי המקומי, שפתוחה גם לקהל הרחב שאינו מתארח במלון. בין המנות של שף ראמי סלאם: קובה נייה (68 שקלים), סלט שנקליש (58 שקלים), שישברק (88 שקלים), אסאדו מפורק (92 שקלים), פילה לוקוס עם ריזוטו כמהין (190 שקלים) ועוד. 

The Blend. פאולוס השישי 62, נצרת. טלפון: 04-6107000

דה בלנד (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
דה בלנד | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

ארוחת בוקר במלון קולוני, חיפה

ארוחת הבוקר של בית המלון במושבה הגרמנית בחיפה חוזרת לפעילות מלאה, ולא רק לאורחי המלון. שף המסעדה אנדריי בובר הוסיף לתפריט כמה מנות כמו סירניקי לצד שמנת וריבת פירות יער, ופל בלגי בגרסה מלוחה עם שמנת, תרד, ברוקולי וביצה, לביבות תפוחי אדמה ועוד. מחיר לסועד: 75 שקלים. 

מלון קולוני. שדרות בן גוריון 28, חיפה. כשר

סירניקי במלון קולוני (צילום: עדי סרדס, יחסי ציבור)
סירניקי במלון קולוני | צילום: עדי סרדס, יחסי ציבור

תפריט חדש ברגב הרצליה

שף רגב יחזקאלי (מל ומישל, ליטל איטלי, נורמן, סבסטיאן) ובת הזוג והשותפה שלו שמרית משיקים במסעדה תפריט מחודש. בין המנות: פיצת ירקות שוק (64 שקלים), פיצת ערמונים ופטריות (66 שקלים), פיצה שחורה-לבנה עם רוטב שמנת כמהין ובטטה לבנה (66 שקלים), רביולי ערמונים עם קרם תירס (66 שקלים), ניוקי חמאת עגבניות (58 שקלים), סלמון עם כרישה, אפונה וחמאת לימון (75 שקלים), סלט תרד, עדשים שחורות, פקאן וחמוציות (42 שקלים), ארנצ'יני (42 שקלים) ועוד. 

רגב הרצליה. אבן עזרא 17, הרצליה. כשר

רגב הרצליה (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
רגב הרצליה | צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור