תל אביב Eat, פסטיבל האוכל תחת הפקת עיריית תל אביב, ייערך בפעם השמינית בדשא של גן צ'ארלס קלור בעיר בתאריכים 16-19/9. במשך ארבעת ימי הפסטיבל יתארחו מסעדנים, בשלנים ובשלניות, שפים, כשחלק לא מבוטל של המשתתפים יגיעו במיוחד על העיר הלבנה מירושלים, מהדרום והצפון.

בין המגיעים לתל אביב ייצוג ירושלמי מכובד: זכאי חוג'ה  ואבי לוי, שני מסעדנים ירושלמים שמחזיקים במסעדות כשרות ופופולריות; מושבוצ, מסעדת הבשרים מרמת הגולן, שבימים אלה לא נהנית מיותר מדי מבקרים, תגיע לכאן עם הבשר המצוין והאיכותי שלה וגם פוד טראק מבוסס בשרים ותחליפי ביונד מיט שמפעיל חייל שנפצע במלחמה. 

View this post on Instagram

A post shared by @tel.aviv.eat


עוד שמות מוכרים של שפים המשתתפים באירוע: ישראל אהרוני שיציע כאן את ההמבורגר המושלם לפי תפיסתו; חיים כהן עם דוכן למסעדותיו יפו תל אביב ודיקסי ודוכן מתוקים ומאפים לקפה פיצי; אבי ביטון, שאול בן אדרת, תומר תומס, מנאל אסמעיל, שף גיא גמזו שיקים לתחייה את לחמניות NUNUNU, המותג שסגר לפני כשנה; ומסעדות כמו פיטמאסטר, ישתבח, אלוהה, נינג תאי, פיורי ועוד. 

בגזרת קינוחים ומתוקים יהיו דונאטס של השואורום, צ'ורוס, אקלרים, כנאפה, מלבי, עוגיות, קרמבו מבית קאבום הירושלמית, קרפ ברולה של אהרל'ה ועוד. במטרה לעודד כמה שיותר אורחים ואורחות, טווח מחירי מנות האוכל שיוגשו בפסטיבל יהיה אחיד בכל הדוכנים:25-40 שקלים. לפרטים נוספים והרשמה מראש כנסו לכאן

פסטיבל תל אביב EAT. פארק צ'ארלס קלור, גולדמן נחום 8, תל אביב - יפו. 16-19/9/24 (שני-חמישי), שעות: 18:00-23:00