בולנז'רי חדש לבית הספר דנון, תל אביב
ב-1 בפברואר ייפתח הבולנז'רי של דנון, שיפעל במסעדת סקול יארד של בית הספר בימי שישי בבוקר בלבד ויציע מגוון מאפים לאכילה במקום או לקנייה הביתה. את המאפים יכינו תלמידי מסלול אפייה לילית חדש בבית הספר, בהנחייתו של אלוף ישראל באפייה אלכס ברמן. התפריט של המקום ישתנה כל חודש ויציע מגוון מאפים מקוריים ומיוחדים, שנרקחו במיוחד עבור הפעילות, על מנת לאפשר לתלמידים להתנסות במנעד רחב של טכניקות וטעמים. מחירי המאפים מ-12 שקלים, מחיר הקפה - מ-5 שקלים.

דנון. רחוב התערוכה 3, נמל תל אביב

אכול ככל יכולתך בטאבון פאטמה, זרזיר
מסעדת טאבון פאטמה הבדואית חוגגת שנתיים, ולרגל המאורע החליט איציק ג'ואמיס, השף והבעלים, להשיק ארוחת אכול ככל יכולתך, ללא הגבלה, שתתקיים בשבוע שבין 17 ל-24 בחודש (כולל סוף השבוע). הארוחה כוללת את כל תפריט המסעדה, כולל שתייה וקינוחים, ומחירה 120 לאדם (75 לילד עד גיל 14).

טאבון פאטמה. בכניסה לזרזיר, 04-6771165

תפריט קינוחים איטלקי טבעוני במשק ברזילי, תל אביב
המסעדה התל אביב הטבעונית-אורגנית משיקה תפריט קינוחים חדש שכולו בהשראה איטלקית. בין המנות: קנולי עשוי מוס גבינת קשיו וניל בציפוי בצק טף פריך עם קרם פיסטוק, שוקולד לבן וטוויל סלק; טירמיסו עם בישקוטים, קמח מלא ושכבות קרם קפה; ואפוגטו של כדור סורבה קוקוס ברוטב אספרסו מריר.

משק ברזילי. אחד העם 6, תל אביב. 03-5166329

ט"ו בשבט במאפיות ג'ייקובס, רמת השרון וקריית אונו

מאפיות הבוטיק ג'ייקובס מציעות לכבוד ט"ו בשבט לחם שאור סילאן עם תמרים ולחם סן פרנסיסקו מחמצת עם פירות יבשים (28 שקלים), טארט פקאן בקרמל (82 שקלים), עוגת שטולן על בסיס חמאה עם מרציפן ופירות יבשים (49 שקלים) ועוד.

ג'ייקובס. איתן 1, קריית אונו. 03-5511333; החרושת 19, רמת השרון. 03-5491000

קונדיטוריית שמו  (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
עושים ט"ו בשבט. שמו | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

ט"ו בשבט ברשת שמו
קולקציית הקינוחים של קונדיטוריית שמו לכבוד ט"ו בשבט כוללת, בין השאר, פאי אגוזים וטופי (59 שקלים), טארט פירות וקרם שקדים (55 שקלים), עוגיות צנימי פירות יבשים עם תאנים, שזיפים, משמשים, צימוקים ושברי אגוזי מלך (35 ש"ח ל-400 גרם) ופאי פירות יבשים (59 שקלים).

לסניפי הרשת

ט"ו בשבט בשרונה מרקט, תל אביב
גם בשרונה מרקט יחגגו את ט"ו בשבט: באנשי הזית ימכרו ערכת הנבטת תבלינים בפחית (20 שקלים לפחית); בקליית חממה ימכרו מיקס פירות צ'יפס של אננס, מלון, בננה, קרמבולה ותפוח עץ בייבוש מיוחד (15 שקלים ל-100 גרם); ובמנצ'ס פרלין מג'הול - תמר מג'הול מצופה שוקולד בלגי איכותי בטעמים שונים (10 שקלים ליחידה).

שרונה מרקט. קלמן מגן 3, תל אביב

היינן גולן פלאם מתארח בפופינה, תל אביב
ב-22 בחודש יארח השף אוראל קמחי את היינן מיקב פלאם לערב משותף של ארוחת טעימות בליווי יינות היקב. בין המנות בתפריט: מרק תפוחי אדמה וערמונים עם קרם פרש בלסמי מיושן 5 שנים, יוגש עם פלאם רוזה; קרפצ'יו קולרבי עם קינואה פריכה, עירית, פרמזן וויניגרט בלסמי לבן וכמהין, יוגש עם פלאם בלאן; פילה וולינגטון – פילה עגל עם תרד טורקי ופטריית מלך יער צלויה, יוגש עם פלאם נובל 2014; ופנקוטה וניל-למון גראס עם קראנץ' שומשום, ספוג שומשום, סלסת אננס וקולי פסיפלורה. המחיר לסועד: 450 שקלים.

פופינה. אחד העם 3, נווה צדק, תל אביב. 03-5757477

משקאות חורף חדשים ברשת מקס ברנר
הרשת מציעה תפריט משקאות חמים על טהרת השוקולד, המוגשים בכוס החיבוק שעוצבה במיוחד. בין המשקאות: שוקולטה אוריאו - שוקולד חלב או לבן עם עוגיות אוריאו, גנאש שוקולד לבן וקרם וניל (26 שקלים); שוקולטה איטלקית עם קרמל ומלח ים (26 שקלים); ושוקולה מרשמלו - שוקולד מוקצף לבן, חלב או מריר עם מיני מרשמלו נמסים (24 שקלים).

לסניפי הרשת

פופ אפ טאפאס מסביב לעולם בוויקי כריסטינה, תל אביב
מסעדת הטאפאס משיקה פופ אפ חורפי המבוסס כולו על טאפאס ממטבחים שונים בעולם. במשך שלושה חודשים אחת לשבועיים, בימים שלישי ורביעי, יבשל במטבח המסעדה שף אורח ויכין מנות טאפאס מהמטבח שממנו הגיע. בנוסף, המסעדה כולה תתקשט בהתאם ותיערך במקום הופעה חיה. הפופ אפ יתחיל ב-22 בחודש, ותפריט הטאפאס המשתנה יוגש לצד התפריט הרגיל של המסעדה. בין השפים האורחים: דן ארואץ וחנוך שכטר ממסעדת באנה, אביבית פריאל אביחי (טפאו, אוזריה) ויוגב ירוס.

ויקי כריסטינה. מתחם התחנה, נווה צדק, תל אביב. 03-7367272

סניף שני לשואורום בייקהאוס, תל אביב
כמעט שנתיים אחרי פתיחת הסניף בכיכר רבין בתל אביב חונך השואורום סניף שני, גם הוא בתל אביב. גם בסניף החדש יימכרו מגוון רב של מאפים מתוקים, בדגש על דונאטס צבעוניים.

שואורום. פנקס 3, תל אביב. 054-7355325

שואורום (צילום: סיגל סבן הדס,  יחסי ציבור )
עכשיו עם עוד סניף. מאפיית שואו רום | צילום: סיגל סבן הדס, יחסי ציבור

מנות חדשות ברשת אושי אושי
בין המנות החדשות ברשת הסושיות, המונה 24 סניפים בפריסה ארצית: סלט מלפפונים עם אטריות שעועית, צנונית ובצל ירוק ברוטב איולי, צ'ילי מתוק, שאטה ושומשום קלוי (39 שקלים); פינטס ווק - אטריות ביצים, עוף, ברוקולי ובצל סגול ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס (56 שקלים); ספיישל אושי באן סלמון - זוג לחמניות שמרים מאודות עם סלמון מטוגן בציפוי פאנקו עם רוטב טחינה יפנית וכוסברה (49 שקלים); וקומבו VIP - מגש מסיבות הכולל 110 יחידות סושי (499 שקל).

לפרטים: 6054*

סניף חדש לרשת ביגה, נצרת עלית
סניף ראשון, 30 במספר, של ביגה ייפתח השבוע במתחם עופר סנטר בנצרת עלית. הסניף משתרע על שטח של כ-300 מ"ר, כולל כ-140 מקומות ישיבה ומציע גם מעדנייה ובה מגוון רחב של דברי מאפה טריים הנאפים במקום, מטבלים, ממרחים, גבינות, זיתים, מוצרים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר.

ביגה. מתחם עופר סנטר, נצרת עלית

קולקציה חדשה בשיתוף שוקולד ולרונה, קונדיטוריית שמו
עד סוף החודש תימכר ברשת הקונדיטוריות של מיקי שמו קולקציה שוקולדית בשיתוף עם סדרת אינספריישן של שוקולד ולרונה. הסדרה מתבססת על פיתוח חדשני של חמאת קקאו המשולבת עם תמציות פרי טבעיות, ויוצרת חומר שמתנהג כמו שוקולד אך אינו מכיל מוצקי קקאו. בין המוצרים בקולקציה: מונדיאנט יוזו/פטל - עיגול שוקולד ומעליו אגוזי פקאן, אגוזי לוז מקורמלים, צימוקים וחמוציות; חטיפי שוקולד פטל - קוביות שוקולד עם אגוזי מלך ופולי קקאו; ושוקולד פטל עם פיסטוקים קלויים מסוכרים - טבלת שוקולד של 80 גרם שתימכר באריזת מתנה.

לסניפי הרשת

 

ניוקי חזה אווז וירוקים רוסטיקו  (צילום: בן יוסטר,  יחסי ציבור )
יום הולדת שמח עם הרבה פסטה. רוסטיקו | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור

מארז משפחתי ברשת בורגרים
לכבוד יום המשפחה החל ב-5 בפברואר משיקה הרשת מארז הכולל 4 בורגרים, 2 תוספות, מנת שניצל, 8 יחידות כנפיים, סלט ישראלי גדול או סלט טאבולה וקינוח אפל רול. המחיר למארז - 149 שקלים, במקום 193.

רוסטיקו חוגגת 14, תל אביב
לרגל יום ההולדת תארח רוסטיקו את השפית האיטלקייה רינה פולטי בשלושת סניפי המסעדה (ב-5 בפברואר בסניף רוטשילד, ב-6 בפברואר בפיאצה וב-7 בבזל). פולטי מגיעה ממחוז מודנה שבאיטליה וב-40 השנים האחרונות מתמחה בהכנת פסטה באופן ידני בשיטה המסורתית. במסגרת חגיגות יום ההולדת היא תכין פסטה טרייה לנגד עיני הסועדים.

לאתר המסעדה

The little BRGR shop משיקה שירות משלוחים, תל אביב
חנות ההמבורגרים הקטנה TLBS משיקה לראשונה שירות משלוחים במרכז תל אביב, שיבוצעו דרך האפליקציות Wolt ותן ביס. תפריט ההמבורגרים כולל המבורגר קלאסי, בלומנטל והמבורגר צמחוני. לצד ההמבורגר ניתן להזמין מגוון תוספות כמו חלת בצל, צ'יפס בתיבול בייקון טלה, צ'יפס בתיבול מאלט, צ'יפס בתיבול קייג'ון וקולסלאו ווסאבי. דמי משלוח: 10-16 שקלים.

סניף חדש ל-110 בורגר, נתיבות
רשת מסעדות ההמבורגר 110 מבית אגדיר פותחת סניף חמישי, והפעם בנתיבות. לרגל הפתיחה תעניק הרשת למבקרי הסניף במהלך חודש ההרצה שתי תוספות להמבורגר חינם. המסעדה החדשה כשרה, היא משתרעת על פני 120 מ"ר וכוללת 40 מקומות ישיבה בשירות עצמי. 

110 בורגר. יוסף סמלו 38 מרכז העיר נתיבות. 08-6131610. כשר

טעמי חורף חדשים ברשת גולדה
בגולדה משיקים קולקציית טעמים וביניהם קרמל מלוח עם קרם פופקורן, מסקרפונה עם וריגטו גליליות, שוקולד חלב ובייגלה מלוח, קפוצ'ינו עם עוגיות חמאה ושוקולד בלונד עם שקדים. המחיר: 17 שקלים למנה, 90 לקילו.

לרשימת הסניפים