שנת 2018 הייתה ללא ספק השנה של השף טום אביב. הוא פתח שתי מסעדות מדוברות - קוקו במבינו, שהפכה לטרנדית בשנייה שנפתחה, ופאט קאו, שמציעה לטענת רבים את אחד ההמבורגרים הטובים בארץ - ובמקביל הוא לא מפסיק לככב במדורי הרכילות עם סלבס שאיתן הוא לכאורה מנהל מערכות יחסים ולנהל חשבון אינסטגרם פופולרי במיוחד.
רובכם בוודאי זוכרים אותו כילד הקצת שחצן שזכה בעונה השישית של "מאסטר שף", אבל מאז הצליח אביב לעשות את מה שמוגדר ככמעט בלתי אפשרי בתחום, ולדלג מעל משוכת 15 דקות התהילה של פליטי הריאליטי. מאחד שהשמועות גרסו שהיה מקורב לשופטים בזכות הרקע המשפחתי שלו במסעדנות הוא הצליח להזניק קריירה עצמאית באחד התחומים הקשים ביותר בישראל.
אביב עדיין זוכה להרבה יותר ביקורות מאשר סופרלטיבים, אבל היום כבר לא ממש אכפת לו מה חושבים ואומרים עליו. כעת הוא בעיקר מתרכז בהמשך פיתוח הקריירה שלו ובניהול עסקים מצליחים. בשנה הקרובה הוא מתכנן, בין היתר, להתרחב לחו"ל, וזאת אחרי שכבר ייעץ לפרויקט קולינרי במיאמי.
בנוסף מבשר אביב על תכנון מפתיע נוסף: פתיחת מסעדה כשרה. לטענתו הוא מקבל עשרות פניות ביום מישראלים שומרי כשרות שרוצים להתנסות גם הם באוכל שלו, והוא רואה בכך אפשרות מושכת במיוחד שעשויה להיות הצעד הבא שלו בארץ. אם אומנם יפתח מסעדה כשרה אביב יצטרף לטרנד לא קטן שהולך ומתהווה בקולינריה הישראלית, של שפים מוכרים שמתרחבים גם לתחום הכשר - ביניהם השף מאיר אדוני עם המסעדות לומינה ובלו סקיי, אייל שני עם מסעדת מלכה המצליחה והשף יורם ניצן ממול ים, שזה עתה פתח את מסעדת נומי הכשרה.
על פתיחת המסעדה הכשרה, ההתקפות באינסטגרם וכמובן השמועות על מערכות היחסים הרבות של הילד הרע של הקולינריה הישראלית מספר אביב בכתבה המלאה בתוכנית "אנשים", שתשודר הערב אחרי "מונית הכסף".