בשכונה הקרובה למכון ויצמן ברחובות נפתחה מסעדה אסייתית חדשה בשם אומה טומה שעל התפריט שלה חתום השף משה בדישי (מינה טומיי). בתפריט שבנה בדישי יש תמהיל מקיף של מנות דגל מכל מטבחי המזרח הרחוק והוא מחבר בין אינדונזיה, וייטנאם, יפן, קמבודיה, הודו ותאילנד. את המקום עיצבה קורין אביטבול, מי שעומדת מאחורי אומה טומה עם בן זוגה יוסי. זוג המסעדנים הם זכיינים של רשתות מזון בנתב"ג (אוכל חלבי כשר) ולצורך הפרויקט, הגשמת חלום ישן, הם גייסו את בדישי המנוסה שכבר מכיר את המטבח הפאן אסייתי ואת ההעדפות של קהל הסועדים הישראלי.

מטבח כשר שמתאים לכולם (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
יש גם דגים נאים | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור
פד קפאו (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
פאד קפאו | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

מבחר המנות הראשונות ראשונות כולל סום טאם (46 שקלים), סלט קיסר יפני (62 שקלים), שיפודי סאטה (48 שקלים) ובגזרת הלהיטים של התקופה: ספייסי טונה רייס קייק (62  שקלים) וסלמון טאטאקי (58 שקלים). יש בתפריט גם ראמן עם פרגית (62 שקלים), דים סאם, באן וגיוזה. מבחר העיקריות כולל אטריות ואורז וגם מנות גריל כמו פאד תאי, קארי הודי ופאד קפאו (54-72 שקלים). תוסיפו לזה גם מנות אודון עם סינטה ועם סלמון ומבחר רולים של סושי עם טוביקו, טמפורה, ספייסי סלמון ועוד (42-68 שקלים לרול).

 

עיצוב מיוחד שיצרה קורין (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
עיצוב מיוחד שיצרה קורין | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

במהלך השבוע אומה טומה היא מסעדה שכונתית שבה כל אחד ימצא את מבוקשו, אבל בימי חמישי יש בה אווירה יותר סקסית ודיג'יי, לסיפוק חוויית בילוי יותר חגיגית.

העיצוב המיוחד של אומה טומה (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
עיצוב שנוצר בטכנולוגיה מיוחדת | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

כרמל 76, רחובות. טלפון: 050-3377887, ראשון-רביעי 12:00-24:00, חמישי 12:00-00:30, מוצ"ש שעה אחרי יציאת שבת-00:30. כשר