פיצה חדשה ברונדו
רשת הפיצות מציעה משולשי פיצה בגודל 85 סנטימטר שמורכבים משלל פיצות בתוספות שונות. עוד בתפריט: פיצה 4 גבינות ; פיצה טבעונית עם גבינת קשיו; ופיצה מתוקה עם נוטלה.
נוטלה טראק
בחודשים יוני-יולי תסתובב משאית של נוטלה בפארקים ברחבי הארץ ותחלק חטיפים על בסיס נוטלה. בין היעדים: יער בן שמן, יער ציפורי ויער חרובית.
לפרטים
קלרה, שיפודייה חדשה מבית מעדני גורמה
קלרה, שיפודייה חדשה מבית רשת מעדני גורמה נפתחה לפעילות בראשון לציון. המקום מציע בין היתר שיפוד פרגית, קבב, נקניקיות מרגז על הגריל, שיפודי אנטריקוט עם שקדי עגל, שיפודי פילה עם פרגיות ושווארמה פרגיות. את המנות ניתן לאכול בפיתה, לאפה או צלחת.
תפריט חדש בפישופ, ראשון לציון
מסעדת פישופ הכשרה בראשון לציון מציעה מנות חדשות כמו פיש בורגר עם חסה, עגבנייה ורוטב איולי אורגנו; קציצות דג ים בלחמנייה עם לימון כבוש, טחינה, פטרוזיליה קצוצה ורוטב חריימה; פסטת תרד ושמנת עם חמאה, פרמזן ופילה בורי; ופיש אנד צ'יפס.
פישופ ראשון לציון. קניון עזריאלי ראשונים
נייניש, מסעדה חדשה בפתח תקווה
בפארק מטלון בפתח תקווה נפתח בר אוכל חדש וכשר עם מנות כמו סביצ'ה נמל יפו - דג עם פלפל חריף, זיתי טאסוס, עגבניות שרי, כוסברה, בצל כבוש ואיולי עשבי תיבול; חלה במילוי שניצל, מטבוחה, חציל מטוגן, טחינה וחמוצים; ומינוט סטייק על ברוסקטה עם ביצת עין.
נייניש. ברקת 9 פארק העסקים קריית מטלון, פתח תקווה. 03-6050999.
יורו בבננה ביצ'
בחופי בננה ביצ' בתל אביב, צוק דרום ומכמורת מציעים הקרנות של משחקי היורו ותפריט מיוחד לרגל האירועים עם מבצעים כמו המבורגר ומבקבוק בירה מיתוס ב-80 שקלים.
מנה חדשה במקדונלדס
רשת האוכל המהיר מציעה מנה חדשה של מקנאגטס עם ציפוי חריף. המנה מגיעה ב-3 גדלים: 9,12 ו-24 יחידות.
ארוחה של יוסי שטרית במצודת דוד, ירושלים
השף יוסי שטרית יגיע ב-1.7 לבשל במלון מצודת דוד במהלך סוף השבוע. ארוחת השף של שטרית תעלה 325 שקלים לסועד כשבתפריט מנות כמו סלט עגבניות שרופות עם זיתי קלמטה, בצל ירוק, צנוברים וקצף טחינה; טונה אדומה עם בשר חצילים, קרם חציל שרוף ווינגרט סלרי; כרישה אפויה בציר בקר עם מח עצם ופפריקה עם בורגול תפוח; קציצות דגים בתבשיל של תרד טורקי, שקדים ירוקים ולימון וקינוח פטיפורים ממזרח ירושלים.
מלון מצודת דוד. המלך דוד 7, ירושלים. 02-6212121
תפריט חדש בבאנה, תל אביב
המסעדה הטבעונית מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו מנגו מאיה ומנגו בוסר בסלסלת עשבים אסייתית, כוסברה, בוטנים וליים; חיטה מעושנת עם זוקיני, כרוב סגול ואורגנו על צזיקי קשיו ונענע; פולנטה אפויה מתירס גילי עם ירוקים בוויניגרט שום וחרדל; ופטריות יער ובצל בקונפי שום על תפוח אדמה אפוי באיולי חזרת.
באנה. נחמני 36, תל אביב. 050-6991062
EL TERRACE, מסעדה חדשה בהרצליה
אל טראס, מסעדה חדשה נפתחה לפעילות בהרצליה. במקום מציעים מנות כמו עטאייף דג עם טחינה, שקדים, קרם סלק, שמן בזיליקום וקרם חציל שחור; שישברק - כיסוני בצק במילוי בשר כבש על יוגורט חם, שום ושמן צ'ילי; סיגר במילוי שקדי עגל ושוק טלה עם טחינת עמבה; ועוף מעושן ממולא באורז, בשר טחון ושקדים קלויים.
אל טראס. רמת ים 50, הרצליה, לצד מלון אוקיינוס. 09-8781716
ארוחה מיוחדת של אבי ביטון, יאסו, תל אביב
ביום שני הקרוב בתאריך 28.6 יתארח אצל שף אבי ביטון במסעדה יאסו בתל אביב שמעון פרנס. בערב יוגש אוכל יווני ויופיעו עם מוסיקה יוונית.
יאסו, הירקון 105 תל אביב
פרויקט מיוחד לחודש הגאווה בפאט בוי, תל אביב
לרגל חודש הגאווה יוגשו בקונדיטוריית פאט בוי מנות מיוחדות שההכנסות מהן ייתרמו לעמותת חוש"ן. השף קונדיטור אבי מלמדסון הכין עוגת פיסטוק עם פטל במילוי פרלינה פיסטוק; מולי בראל הכין מגה מקרון במילוי קונפי פירות יער ושנטילי וניל; ואליס אביחזר הכינה אקלר עם קרם פסיפלורה מנגו.
פאט בוי. טאגור 30, תל אביב
ארוחות יווניות בהפי פיש, ירושלים
מסעדת הפי פיש מציעה ארוחות יווניות חדשות בימי שלישי במהלך הקיץ. בין המנות שיוצעו בתפריט: שווארמה דגים על טחינה עם יוגורט, חציל שרוף, בצל מוחמץ ועמבה; סביצ'ה דג ים עם בצל, סומק ומלפפונים; פיש אנד צ'יפס; איקרא עם בצל סגול ושמן זית; ומוסקת דגים.
הפי פיש, מלון ממילא, שדרות ממילא 14. 02-5482230
שוק איכרים ביקב עמק האלה
מהשעה שבע בערב מדי יום חמישי בחודשים יולי ואוגוסט יתקיים שוק איכרים ביקב עמק האלה ובו יינות היקב, דוכני מזון ומתחם ריקודים.
סוף שבוע קולינרי במלון רמדה אוליבייה, נצרת
בתאריכים 8-10/7 ייערך סוף שבוע קולינרי במלון רמדה נצרת. באירוע יתארח השף עינב אזגורי וכן עיתונאית היין מירה איתן ואיש האוכל דוד קישקה. במהלך האירוע יתקיימו ארוחות מיוחדות, סיורים בעיר וטעימות יין.
ספיישל גאווה באניטה
רשת הגלידות מציעה בשיתוף בר השפגאט גלידה מיוחדת לחודש הגאווה בטעם שוקולד לבן וטריקס.
תפריט קיץ בסיטרה, תל אביב
המסעדה מציעה תפריט קיץ עם מנות כמו סשימי סלמון עם קרם אבוקדו, סלסלה חלפניו ועשבי תבלין; שווארמה דג ים עם פרנה, חומוס, שום קונפי, בצל שרוף, וסלט עגבניות מתובל; ריזוטו עגבניות חריימה עם מנגולד בשום ולימון, ופלפל ירוק חריף מטוגן; ומחבת פירות ים עם עגבניות צלויות, שום, אוזו ועשבי תבלין.
סיטרה. רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב.03-6996633
אייס לחודש הגאווה בארומה תל אביב
רשת בתי הקפה בתל אביב מציעה משקאות אייס לחודש הגאווה בטעם וניל ובצבעי דגל הגאווה. המשקאות יימכרו ביום מצעד הגאווה.
סדנת טעימת קפה במאורו
מותג הקפה מציע סדנאות קפה וירטואליות של מאורו בהובלת אלעד אורי. בסדנאות מתנסים בהכנת משקאות קפה בבית וסוגי חליטות. מחיר הסדנה 150 שקלים והיא מתקיימת ב-1.7.
בראנץ' שישי יווני בדוניס, פתח תקווה
המסעדה מציעה בימי שישי מ-10:00 בראנץ' עם תפריט שכולל מנות כמו סנדוויץ' דייגים בלחמניית פרנה עם דג בקלה מצופה בבלילה של טמפורה ופנקו ,רוטב טרטר ,חסה ,עגבנייה ובצל ירוק; עראיס דגים עם פטרוזיליה ,כוסברה ,שום ופלפל חריף; ושווארמה לוקוס על טורטייה עם בצל מקורמל, עגבניות קצוצות וטחינה.
דוניס. מתחם SIV, הסיבים 49 פתח תקווה, הערבה 1 גבעת שמואל 03-5708888 |
תפריט צהריים חדש במיכאלנג'לו, יפו
המסעדה הטבעונית מציעה תפריט צהריים ובראנץ' חדש עם מנות כמו ריזוטו שיבולת שועל עם כרוב סגול מבושל ביין, סויה וסילאן, קרם פרש שקדים ורסק עגבניות; סלט קוסקוס עם דלעת יפנית וגרגירי חומוס; ופיצה נפוליטנית מבצק כוסמין עם פולנטה ורוטב עגבניות.
מיכאלאנג'לו. בן תרדיון 2, יפו. 058-396-3077
תפריט ספיישלים בסר עבדול, יפו
הבר מסעדה מציע תפריט ספיישלים חדש לקיץ עם מנות כמו ירקות בטאבון - גמבה, בטטה, בצל סגול, כרוב לבן ופלפל חריף על מצע יוגורט עיזים וסחוג ירוק; סלט קיסר עבדול - לבבות חסה, שעועית ירוקה, בצל סגול, קרוטונים, אנשובי, פרמזן וביצה; וקרפצ’יו ארטישוק ובקר עם ארוגולה.
סר עבדול. פנחס בן יאיר 4, השוק היווני יפו. 053-7769738
בייקר סלון, בר אוכל חדש בפתח תקווה
עידן מימון מהדרימרי בפתח תקווה פתח בר קוקטיילים ואוכל חדש בשם בייקר סלון. בין המנות פה תמצאו סיגר דגים עם עשבי תיבול, לימון, בצלי שאלוט ואיולי שום; רוטולו תפוח אדמה עם ביצה עלומה בטמפורה, תרד, בצל מקורמל, ורוטב הולנדז; פיש אנד צ'יפס – דג ים בטמפורה עם איולי שום; טאטאקי טונה עם אטריות שעועית, מלפפון, צ'ילי, שרי, כוסברה, שעועית ירוקה, ווינגרט עשבים; ופטריות ממולאות עם פולנטה, שעועית ירוקה, ופרמזן. המקום פתוח בימות השבוע מהשעה שבע בערב ועד אחרון הלקוחות. בשבת הפתיחה במוצאי השבת.
בייקר סלון. הסיבים 49, פתח תקווה. 03-9503330