יש אנשים שעבורם השבוע הזה נע סביב גשם, הצפות והפסקות חשמל. עבורנו זה היה השבוע של פיצה האט. פשוט כי אכלנו השבוע יותר פיצה האט ממה שאכלנו כל השנה. כלומר, פעמיים. זה התחיל כשבדקנו את הפיצה הטבעונית שלהם, ואז המלאך השומר שלנו נכנס כנראה לשנת חורף, ופיצה חדשה נוספת הושקה – קרימי בייטס. בהיעדר שמירה עליונה נאלצנו לזרום עם החזירות ולהזמין גם את הקרימי.
בפייסבוק שלנו הסופ"ש כבר התחיל. בואו
הקרימי בייטס היא לא יציאה חדשה לגמרי. מדובר בגרסה שונה במעט מהצ'יזי בייטס שפיצה האט השיקו לפני שנה וחצי. זוהי פיצה משפחתית שהשוליים הקשים שלה (הבצק העירום הזה, שאנשים שיש לחשוד בהם נוטים להשאיר בצד) הוחלף ב-28 נגיסי בצק ממולאים בגבינה. זאת אומרת, פיצה שהקשה שלה הוחלף בסוג של בורקס. בצ'יזי בייטס הנגיסים מולאו במוצרלה, בקרימי בייטס זו גבינת שמנת. בעוד שהדעות היו חלוקות לגבי הצ'יזי, במקרה הזה כל הטועמים היו תמימי דעים. אילו דעים? אז ככה.
עוד באוכל טוב:
- מיכל אנסקי סוגרת את המסעדה שלה, חצי שנה אחרי הפתיחה
- ארבע עוגות שמרים מיוחדות שיעשו לכם את החורף. וגם את השבת
- שמונה מתכונים עם שוקולד שיזכירו לכם שהחיים יפים
הקרימי בייטס מגיעה עם הצעת הגשה: מתחילים בתלישת נגיסי הגבינה שבשוליים, טובלים ברוטב המגיע יחד עם הפיצה, אוכלים אותם ורק אחר כך ממשיכים עם הפיצה עצמה. אז קודם התחלנו בהפרת ההוראות, כי הפיצה לא הגיעה עם רוטב. פרט לכך עשינו מה שנדרש מאיתנו – תלשנו, אכלנו והמשכנו לפיצה עצמה. בעוד שיש היגיון בלאפות בצק ממולא בגבינת מוצרלה, אנחנו לא מצליחים להבין איזה משבשי תודעה לקחו בפיצה האט כשהחליטו שגבינת שמנת חמה זה סבבה. זה לא סבבה, זה מוזר. כל כך מוזר שמתוך 28 הנגיסים שהגיעו עם הפיצה, יותר מחצי נשארו על המגש. קרימי בייטס? יותר בכיוון של קריפי בייטס.
הפיצה עצמה הייתה טעימה, אבל בהיעדר "קשה" המשולשים היו נורא קטנים. גם לא היה מה שיחזיק אותם אז הם התקפלו לנו בידיים והאכילה הייתה מאבק די מתיש. מה שהתעלמנו ממנו במהלך האכילה, אבל לא הצלחנו להדחיק אחריה, הוא השמנוניות. משפטים שונים נזרקו לחלל, ביניהם "הגוף שלי כועס עלי" ו"ג'חנון זה פריכית ליד הדבר הזה". חלק מהטועמים אפילו דיווחו שזה עשה להם חשק לסיגריה, על אף שהם לא מעשנים.
בקיצור, פיצה האט, קשה יש רק בפיצה, ואנחנו לא מבינים למה לקחתם לנו אותו. יוחזר הקשה לאלתר.