ארוחת בוקר פריזאית וסינבונס טריים בשיריז פטיסרי, גבעתיים

שיריז פטיסרי חוגגת את החופש הגדול עם קונספטים משתנים, אחד לשבוע - היה כבר שבוע ים, השבוע שבוע דיסני ולפנינו שבוע פינות ליטוף ושבוע האריה ואגדות. אבל מה שאותנו מעניין זה פחות קונספטים ויותר פחמימות. ארוחת הבוקר הפריזאית החדש במקום כוללת פלטת גבינות, ממרחים, בגט טרי וריבות בוטיק, וכמובן קפה; ועוד מחדשים בשיריז עם סינבונס טריים טריים שמכינים במקום, עם קרמים וציפויים כמו נוטלה, אוראו, m&ms, מרשמלו, קרם מלוח וקרם קסיס פטל.

SHIRIZ. כצנלסון 108, גבעתיים, 03-5558988

שיתוף פעולה בין סקווישמלו לשואורום (צילום: יחסי ציבור)
שיתוף פעולה בין סקווישמלו לשואורום | צילום: יחסי ציבור

שיתוף פעולה בין סקווישמלו לשואורום

רשת המאפיות שואורום בייקהאוס חוברת למותג הבובות סקווישמלו ומשיקה מארז קינוחים בהשראת הבובות לצד קולקציית בובות חדשות במהדורה מוגבלת. הקולקציה החדשה של סקווישמלו כוללת 5 בובות ועוד סדרה של 6 בובות ריחניות באריזת הפתעה. בשואורום מוצעים שני מארזים: בובת סקווישמלו קטנה ריחנית + מארז של דונאטס קלולס ורוד ושני כדורי מיני דונאטס (60 שׁקלים) ובובת סקווישמלו גדולה מהסדרה החדשה + מארז של דונאטס קלולס ורוד ושני כדורי מיני דונאטס (100 שׁקלים).

את המארז ומוצרי הסדרה ניתן לרכוש בסניפי שואורום בייקהאוס ברמת השרון, רמת אפעל, מודיעין, פנקס ובצלאל בתל אביב וגבעתיים. לכל הסניפים

שיפוד רעמת האריה. ערב הודי בטאיזו (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
שיפוד רעמת האריה. ערב הודי בטאיזו | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

הערבים ההודים חוזרים לטאיזו, תל אביב

אחרי הפסקה לא קצרה החזירה מסעדת טאיזו את מסורת הארוחות ההודיות. המסורת, שבעבר התקיימה מדי יום ראשון, תתקיים עכשיו בימי שני אחת לחודש ותכלול שלל מנות בשריות וצמחוניות. בין המנות: פורי עם קציפת תפוחי אדמה ושקדים, טרטר שורש ופיצוחים מהודו; סלט תירס שרוף עם יוגורט נענע, עגבניות שרופות, קשיו וכוסברה; קארי ביצים עם בוריק ביצה רכה, איולי ביצים קשות, עלי קארי וארטישוק ירושלמי; שיפוד רעמת האריה עם בצלים מקורמלים, גראטן גראם מסאלה ויוגורט באפלו; ספריבס קשמירי - ספריבס טלה עם העצם, קורמה קשמירי, צימוקים, זעפרן, שקדים ויוגורט; ופרייד באטר צ'יקן עם פאו, שמנת חמוצה, קארי עגבניות וגהי.

הערב ההודי הקרוב: ב-26.8. להזמנות: 03-5225005

המבורגר וואגיו ברשת אגאדיר (צילום: דודי אייזנטל, יחסי ציבור)
המבורגר וואגיו ברשת אגאדיר | צילום: דודי אייזנטל, יחסי ציבור

המבורגר וואגיו ברשת אגאדיר

הרשת תציע מהדורה מוגבלת של המבורגר מבשר וואגיו - בתחילה בסניף הדגל בנחלת בנימין בתל אביב ובהמשך בכל סניפי הרשת. מדובר בהמבורגר במשקל 250 גרם המוגש בלחמניית באן עם רוטב טריאקי מתוק-מלוח, פרוסות אבוקדו רכות, צ'ילי, מלפפון, עלה שיסו ונגיעת וואסבי. המנה מוגשת עם מיקס צ'יפס ועולה 88 שקלים.

להזמנת מקומות: 5690*

מנות חדשות במסעדת פטרה. פאייה (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
מנות חדשות במסעדת פטרה. פאייה | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

מנות חדשות במסעדת פטרה, אשדוד

בפטרה הגאורגית שבחוף הקשתות באשדוד מרעננים את התפריט עם מגוון מנות חדשות. בין המנות: שווארמאמא - שני חצאי פיתה עם בשר שווארמה, טחינה, ביצה מפורקת, שיפקה ופטרוזיליה (56 שקלים); קרפצ'ו דג בנוסח תאילנדי עם פקאן שבור, מלפפונים ובצל (78); אימרולי מגראול פפרוני - מאפה שמרים עגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, בציפוי גבינות גאורגיות ופפרוני (78); ופאייה - קדירת פירות ים בסגנון ספרדי (188).

המסעדה סיימה בשבועות האחרונים שיפוץ גדול וכיום יכולה לארח כ-350 סועדים בו זמנית.

פטרה. רחוב מפקורה 1, אשדוד. 08-8651610

פירוגי. תפריט קיץ במסעדת פאסטל (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פירוגי. תפריט קיץ במסעדת פאסטל | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

תפריט קיץ בפאסטל, תל אביב

מסעדת פאסטל משיקה תפריט קיץ חדש מבית היוצר של שף גל בן משה. בין המנות: שרימפס עטוף בקדאיף על קרם אבוקדו ויוזו; סלט פאקוס עם ענבים צלויים, סלרי, עלים ארומטיים, צ'ילי, גבינת ברי של משק יעקבס חרוכה ופקאן, עם ויניגרט רימונים; ניוקי קיץ צרוב בחמאה חומה, עם דלעת מזוגגת, קרם דלעת, גרעיני דלעת וגבינת פטה; פירוגי במילוי עלי גפן ובצלים מקורמלים, עם רוטב שמנת חמוצה, צנוברים, שמן צ'ילי ושמן עירית ונענע; וקרם קרמל פלאן של חלב עיזים אורגני עם משמשים מזוגגים, קדאיף פריך וקציפה של מאחלב (עשוי מקליפת גלעין הדובדבן).

פאסטל. שדרות שאול המלך 27, תל אביב

פומו. עסקיות צהריים (צילום: אודליה ברבי, יחסי ציבור)
פומו. עסקיות צהריים | צילום: אודליה ברבי, יחסי ציבור

תפריט קיץ ועסקית צהריים בפומו, תל אביב

המסעדה האיטלקית ברמת החייל משיקה גם תפריט קיץ וגם עסקית צהריים חדשה. בין המנות בתפריט הקיץ: סשימי ספרדי - דג ים, תפוז, רומסקו, קרם עשבי תיבול וצ'יפס ארטישוק (82 שקלים); ירוקים בטאבון - שעועית, ברוקולי, בצל, אייסברג, רוקולה, בזיליקום, זיתי קלמטה וברינזה צאן (64); ופשה סיציליאני - פטוצ'יני, דג ים, עגבניות, בזיליקום, לימון, צנוברים ופטרוזיליה (138).

עסקית הצהריים תוגש בימים א'-ה' מ-12:00 עד 17:00 ותכלול - במחיר המנה העיקרית - פוקצ'ה למרכז השולחן, מנה ראשונה ועיקרית. 

 פומו. רחוב הברזל 11, רמת החייל, תל אביב. 03-9225320. לא כשר