כל מי שמבין באוכל טוב יודע שהטעם הוא רק חלק מהסיפור. החלק השני, והלא פחות חשוב, הוא כמובן הדרך שבה העיניים שלנו "אוכלות" את המנה עוד לפני שהיא מגיעה לפה.

המנות הבאות מוכיחות שאפשר ליהנות מאוכל טוב שגם ניחן ב"פוד אפיל" משובח, גם מהבית, ותודו שזה יתרון לא קטן בימים כאלה.

TYO: טאטאקי טונה ב"קופסת תכשיטים"

הסושי והאוכל ב "TYO" כל כך יפים, כך שבעלי המקום החליטו שאין שום סיבה שגם האריזה לא תראה מיליון דולר. קחו למשל את מנת הטאטאקי טונה: יצירת מופת שכוללת סלט סשימי טונה אדומה, אצות ים, שבבי בצלים לבנים ושמן זית מתובל. המנה מגיעה בתוך אריזה שעוצבה בסגנון קופסאות תכשיטים מהודרות. אגב, כל היופי הזה הולך מצוין עם ספרייט צונן שמחדד את טעמי הטאטאקי בכל לגימה.

 

TYO (צילום: אפיק גבאי)
צילום: אפיק גבאי

טרומן: שניצל ענק בקופסת באטמן

איך מגישים 220 גרם חזה עוף מצופה בפנקו עם איולי חרדל בצורה שתשמור על הפריכות ועל החום וגם תאפשר לשמור על הגודל המקורי והיפה של השניצל? ב"טרומן" חשבו על פתרון מקורי במיוחד: קופסת פיצה עם איור של באטמן. עשו לעצמכם טובה ותזמינו עם השניצל גם פיוז-טי קר - תודו לנו כבר אח"כ על השילוב המנצח.

 

טרומן (צילום: רונן מלחן)
צילום: רונן מלחן

שגב בורגר: המבורגר באריזת נייר ממוחזר

המבורגר יכול להיות הרבה יותר טעים כשהוא מגיע באריזה הנכונה. ב"שגב בורגר" משתמשים באריזה מנייר ממוחזר המכילה חוצץ אשר מפריד בין ההמבורגר ללחמנייה.

האריזה הידידותית לסביבה, שומרת מצוין גם על שאר הרכיבים המעניינים: צלעות בקר, איולי קונפי שום ורוטב ייחודי. עכשיו רק חסר בקבוק של קוקה-קולה ליד זה ואתם מסודרים.

שגב בורגר (צילום: תן ביס)
צילום: תן ביס

קיטו קאטו: ספייסי טונה באריזה סטייליסטית

השילוב המושלם: מלפפון, אבוקדו, בצל ירוק, שבבי טמפורה, טוביקו כתום וספייסי מיונז. הספייסי טונה המטורף הזה מגיע באריזה מסוגננת ונוחה, שבזכותה תוכלו לוותר על השימוש בצלחת. רוצים לשדרג את כל הסיפור? צרפו להזמנה גם ספרייט זירו. זהו, עכשיו הכל בול.

קיטו קאטו (צילום: דרור עינב)
צילום: דרור עינב

בורגרס בר: ארוחת צ'יפס – בורגר באריזות בעיצוב נקי

הארוחה כוללת המבורגר, צ'יפס, סיגר הבית (בתוספת תשלום) ופחית קוקה-קולה שהולכת מצוין עם המנה ומוסיפה המון כיף.

כל העסק הריחני והטעים הזה מגיע באריזה בעיצוב ניו יורקי נקי, שמתאים למנה המושלמת הזאת כמו כפפה ליד.

בורגוס (צילום: קובי אדרי)
צילום: קובי אדרי