איזור חלוקה: תל אביב.
שורה תחתונה: בשרים נהדרים, אבל יקרים. אני העדפתי את האנטריקוט.
האוכל: אנטריקוט נסברסקה מיושן 60 יום, פלאט איירון וואגיו וצלעות טלה.
![ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: טריגר וטום (צילום: ניב גלבוע) ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: טריגר וטום (צילום: ניב גלבוע)](https://img.mako.co.il/2020/04/14/nivgilboa1404_g.jpg)
איזור חלוקה: תל אביב.
שורה תחתונה: בשרים נהדרים, אבל יקרים. אני העדפתי את האנטריקוט.
האוכל: אנטריקוט נסברסקה מיושן 60 יום, פלאט איירון וואגיו וצלעות טלה.