אל המקום הראשון בדירוג המסעדות שלנו (פספסתם? כל הזוכים וכל הפרטים כאן) הגיעה מסעדת טאיזו. לכבוד הזכייה פגשנו את השף יובל בן נריה, שמודה שהוא מתרגש: "אני קבור בתוך העשייה היומיומית במטבח, אני כמעט ולא שומע מה הסועדים אומרים ולא יודע מה הם מספרים לחברים שלהם - כיף לקבל הכרה כזאת".
טאיזו, כאמור, הגיעה למקום הראשון בדירוג השופטים וגם למקום גבוה ומכובד בדירוג חביבת הקהל בו הצבעתם אתם, הגולשים. בן נריה לא מופתע שמסעדה אסייתית מוקפדת מצליחה דווקא בישראל: "יש פה הרבה מאוד נגיעות מקומיות, גם ברמת האסוציאציה של המנות וחומרי הגלם, אבל כן - אני מנסה לעשות פה משהו שהוא טיפה שונה. כל שנה וכל חודש אנחנו משתפרים קצת".
החשבון של ארוחה במסעדה ברמתה של טאיזו יכול להגיע למאות שקלים, ובן נריה מתייחס להתמודדות של הקהל הישראלי עם הסכומים הגבוהים: "הרוב מבינים שזה המחיר, וחוזרים אלינו שוב ושוב. יש כאן ההקפדה על כל פרט ופרט, על חומרי גלם, אנחנו מגדלים בעצמינו דברים. זה הטוב ביותר שאפשר למצוא, ורוב הסועדים מרגישים שהתמורה לכסף היא טובה".
אל המקום השני בדירוג הגיע מסעדת טוטו, ואחריה מובילות את השישייה הראשונה המסעדות סנטה קתרינה, הבסטה, בית תאילנדי ומסעדת לויתן האילתית, שנבחרה למסעדה הטובה ביותר מחוץ לתל אביב.