התפריט של "מוזס" תמיד היה מוצלח, במיוחד עבור חובבי המשלוחים העצלים. המבורגר מדויק מבשר מצוין (ברמה של מוסדות נחשבים כמו "הבראסרי"), תוספת נדיבה של פירה נהדר, פלחי פוטטוס או צ'יפס (אוקיי, או סלט ירוק, תנו להיות שמנים בשקט), וערימת רטבים שווה, במיוחד קטשופ הפלפלים האהוב שמשדרג הכל. כל זה תקף גם לגבי ה"קראנצ'בורגר" החדש (58 שקלים), רק בתוספת אחת שמשנה די הרבה – ציפוי פריך על ההמבורגר. כן, כמו שניצל.
אז שניצל מבשר המבורגר – עקרונית זה נשמע לא רע, בפועל זה פחות עובד. את ההמבורגר של מוזס (ובכלל), כידוע, צריך להזמין במידת עשייה מקסימלית של מדיום, כזאת שתשמור על וורדרדות קלה מבפנים. אבל את הקראנצ'בורגר הורגים באופן יסודי יותר, והוא מגיע במידת עשייה מדיום וול ומעלה, אולי בגלל ההכרח לעשות היטב את הציפוי.
הקראנצ'בורגר שייך לצעירים?
הקראנצ'בורגר מגיע בלחמנייה קצת מתוקה ודי טעימה, עם חסה ומיונז. לא תמצאו שם את תוספת העגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ המסורתיים, ולמה בעצם? הם היו יכולים להקל קצת על השומניות של כל העסק. זה לא שהקראנצ'בורגר לא טעים - הוא סבבה לגמרי - אבל הוא פשוט טו מאץ'. שמן מדי, עשוי מדי, גדול מדי ובשלב מסוים גם קצת משעמם, כמו ארוחת ילדים שיצאה משליטה.
אולי מדובר באמת במוצר שמתאים לצעירים יותר, חיילים באפטר או סטודנטיות בולימיות, כאלה שעדיין לא זכו למגעה הענוג של צרבת ורק מתים לאיזו קציצה שמנונית שאפשר להוריד עם צ'יפס וגלון זירו. כל היתר כפי הנראה ייהנו יותר מההמבורגר הקלאסי או הארט בורגר, שמספקים את תחושת השחיתות הכיפית בארוחה שכזאת, אבל ביותר טעים ובלי הטרחה הכרוכה בחסימת עורקים.