הא לך ניו יורק! לא רק שלקחנו לך את הסערה הגדולה ועשינו לנו מיני סערה בישראל, עכשיו אנחנו גם לוקחים לך את המילקשייקים המופרעים. אז נכון, המילקשייקים בניו יורק הגיעו לרמה עוד יותר מופרעת בשבוע שעבר (תסתכלו בתמונה ממש פה למטה. אנחנו עוד לא שם), אבל כמו במקרה הסערה - אנחנו מסתפקים במועט.
מתים על אוכל? מבטיחים שתמצאו את עצמכם בפייסבוק שלנו
לפני שבוע נפתחה בפלורנטין "שייק אאוט", המציעה מילקשייקים וסמות'יז, שזה קצת כמו מילקשייק רק בריא. אנחנו כמובן התעלמנו מהאופציות הבריאות וקפצנו ישר לאלה שפחות. אז איך זה עובד? אתם יכולים להתחיל עם מילקשייק סטנדרטי בטעמים וניל, שוקו, תות או בננה (24 שקלים), או ללכת על תערובת המילקשייק של המקום, שאליה תוסיפו שוקולדים או עוגיות מכל סוג אפשרי בערך (29 שקלים לתוספת של שוקולד אחד. כל תוספת שוקולד עולה עוד 6 שקלים. קצת יקר לטעמנו). הטבעונים שביניכם יוכלו לקבל אפילו תערובת טבעונית. המחירים הם לכוסות קטנות (שהן לא קטנות בכלל), ויש גם גרסה בינונית וענקית (ליטר!).
לשם הניסיון הלכנו כמובן על מילקשייק ספיישל, ולמען הטקסט הזה הקרבנו ושמנו בכל כוס שתי תוספות שוקולד. אחרי התלבטויות קשות הצלחנו לבחור - בכוס אחת הוספנו ריסס וטוויקס, בשנייה מלטיזרס וקינדר בואנו. את התוספות (חבילה שלמה של כל חטיף) הם מערבבים ממש לתוך המילקשייק, כך שנוצרת תערובת אחידה לגמרי. מעל המילקשייק שנוצר כמובן שהסכמנו לקצפת, קצת עוגיות אוריאו מפורקות, קצת מרשמלו קטנים וכמובן סוכריות צבעוניות וסירופ שוקולד.
ועכשיו לתוצאות: המילקשייק סמיך בדיוק במידה הנכונה והשוקולדים באמת התמזגו בצורה טובה בתערובת השמנת. השלוק הראשון היה מדהים, גם השני וגם השלישי. משם זה קצת התחיל להיות מאתגר. מדובר בתערובת מאוד מאוד מתוקה, ומי שהוא לא פריק של מתוק עלול שלא להתמודד עם כוס מלאה כזאת, כמו שקרה לנו. למעשה, לא ברור איך מישהו בעולם יכול לשתות ליטר מהדבר הזה.
Posted by Shakeout on Tuesday, January 12, 2016
החנות ממוקמת ברחוב ויטל, הרחוב שמנקז אליו הרבה מאתרי הבילוי של פלורנטין, כך שברור שהיא תהפוך למוקד עלייה רגל של לפני או אחרי בילוי (בבקשה, את הקיא לא בפתח הבניין שלי, תודה). הוסיפו לזה את הגימיק המצוין ואת הסקרנות שמתעוררת לגבי שאר הטעמים ברגע שעוברת הבחילה - וקיבלתם מקום שכנראה הולך להיות שוס גדול.
שייק אאוט, ויטל 2, 058-7240283.