1 מחממים תנור ל-150 מעלות. 2. מנפים את הקמח עם הסודה לשתייה ומוסיפים את המלח. 3. שמים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר ומקציפים בעזרת וו הגיטרה. ממשיכים לעבד ומוסיפים בזה אחר זה את הסוכר החום, תמצית הווניל, הביצה, תערובת הקמח, פצפוצי השוקולד והאגוזים. מפסיקים לעבד ברגע שפצפוצי השוקולד מתפזרים בבצק באופן אחיד. 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה או במשטח סיליקון. בעזרת כפות הידיים יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ ומניחים אותם בתבנית כשהם מרוחקים זה מזה כ-8 ס"מ. 5. אופים 18-20 דקות.