פשטידת בצל בריאה לכל המשפחהבפשטידה הזו אין קמח בכלל. מה שמחזיק אותה זה חצי כוס של קוואקר - שהופך אותה באחת למאפה סופר-מזין. פשטידת בצל שתוך שעה על שולחנכם
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית פאי מלבנית, כמו בתמונה:
אופן ההכנה:1 פורסים את הבצל דק ומפרידים לטבעות. מערבבים את טבעות הבצל והסוכר. 2 מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד גוון זהוב-חום. מניחים לו להתקרר מעט. 3 שומרים מעט מהבצל המטוגן בצד. את השאר מערבבים עם יתרת החומרים, מלבד הגבינה הצהובה. 4 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מפזרים מלמעלה את הבצל שנשאר ואת הגבינה הצהובה. 5 אופים 35 דקות בחום של 180 מעלות. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |