1 מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם מים ומסננים.
2 מחממים כוס שמן בסיר ומטגנים את הבצל.
3 לקראת ההזהבה מוסיפים כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון, ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
4 לאחר הזהבת הבצל, מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומערבבים.
5 מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-3 דקות עד שהעגבניות מגירות נוזלים, ומנמיכים את האש.
6 מוסיפים שתי כפיות כורכום, 3 כפות קארי וקמצוץ תימין.
7 מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והכרובית ומערבבים.
8 מוסיפים חצי כוס מים, מעבירים לאש גבוהה, מוסיפים את גרגרי החומוס, ומכסים.
9 מבשלים 25 דקות על אש נמוכה, ומערבבים כל כמה דקות.