המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם מים ומסננים. 2 מחממים כוס שמן בסיר ומטגנים את הבצל. 3 לקראת ההזהבה מוסיפים כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון, ומטגנים כ-2 דקות נוספות. 4 לאחר הזהבת הבצל, מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומערבבים. 5 מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-3 דקות עד שהעגבניות מגירות נוזלים, ומנמיכים את האש. 6 מוסיפים שתי כפיות כורכום, 3 כפות קארי וקמצוץ תימין. 7 מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והכרובית ומערבבים. 8 מוסיפים חצי כוס מים, מעבירים לאש גבוהה, מוסיפים את גרגרי החומוס, ומכסים. 9 מבשלים 25 דקות על אש נמוכה, ומערבבים כל כמה דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|