1 ממיסים את החמאה על מחבת רחבה מעל להבה בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד. (אם השום ממשיך להיטגן, זה בסדר גמור).
2 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר. מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה. מרוקנים את רוב מי הבישול ושומרים חצי כוס ממי הפסטה בצד.
3 מחזירים את הפסטה המסוננת לסיר, מוסיפים את חמאת השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים חצי כוס פרמזן ואת חצי כוס מי הפסטה וממשיכים לערבב בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
4 מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את יתרת הפרזמן ומגישים חם.
* מקור המתכון מאתר Munchies