פלאפל ירוק עסיסי וטעים בטירוףקבלו הזהרה ידידותית ממישהו שמבין: אחרי שתטעמו את הפלאפל הירוק הזה, הסטנדרט שלכם בפלאפל יעלה כל כך שלא יהיה פשוט לחזור אחורה. הוזהרתם? עכשיו נסו ותראו שצדקנו |
המצרכים :ל-35-40 כדורי פלאפל:
אופן ההכנה:
פלאפל ירוק. הכי טוב בפיתה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
1 משרים את החומוס במים 12 שעות לפחות. 2 מכניסים את כל המרכיבים מלבד השמן לבלנדר ומעבדים עד לקבלת מרקם כתוש יחסית דק. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים כדורים בעזרת כפות הידיים ומכניסים בזהירות רבה לשמן החם. 4 מטגנים כשתי דקות. מגישים חם. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה פלאפל ירוק של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכל** ניתן להקפיא את הבלילה ולהפשיר לפני השימוש. |