מאפינס קישואים קליליםהיו לנו קישואים ורבע שעה פנויה. זה הכל, וזה כל מה שהיינו צריכים: קצת פטרוזיליה, קצת מלח פלפל, ערבבנו פה ושם והכנסנו לתנור. חצי שעה אחר כך ארבעה אנשים מרוצים נשנשו מאפינס קישואים וגם ביקשו את המתכון
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 05/08/15 08:59
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 סוחטים היטב את הקישואים והבצל מנוזלים. 3 מערבבים את כל החומרים בקערה. 4 יוצקים לתבנית מיני מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-20-25 דקות, עד להזהבה קלה. לאתר של שרית - מיס פטל. >> בפעם שעברה הכנו וופל בלגי, אם בא לכם לאזן>> ביצה בקן של פסטרמה, שכובשת את לב הילדים |