1 קוטמים את ראש החציל ופורסים אותו באמצעות מנדולינה או סכין לפרוסות דקות בעובי 1 מ"מ.
2 מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית ומטגנים את פרוסות החציל משני הצדדים למשך כדקה מכל צד.
3 עוברים להכנת תערובת השקדים: מכניסים את השקדים המולבנים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות, כדי שיעברו קלייה קצרה.
4 מעבירים את השקדים למעבד מזון יחד עם הסוכר, מי זהר, תמצית השקדים והלימון.
5 טוחנים את התערובת עד שמתקבל מרקם אחיד.
6 מניחים כף שטוחה מהתערובת על פרוסת חציל ומגלגלים.
7 מניחים על צלחת ומפזרים מעל מעט שקדים קלויים ודבש מחומם.
>> לעוד מתכונים של אבי לוי
>> למתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה