המצרכים :
אופן ההכנה:>> עוד מתכונים של יעל דאבי באינסטגרם 1 מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה. 2 מוסיפים את רסק העגבניות והשמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים להמסה. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה, עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב. 3 מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרנה פדנו וזוללים. פסטה רוזה של יעל דאבי | צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako |