פשטידת בורגול ובטטהאת הפשטידה הזו אנחנו אוהבים מכמה סיבות - היא בריאה, טעימה, קלה להכנה ומחזיקה כארוחת צהריים צמחונית שמשאירה אותנו שבעים ומרוצים. אה כן, היא גם עוזרת לנו לשכוח את זלילות סוף השבוע![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 שופכים על הבורגול שתי כוסות מים רותחים ומכסים. מניחים ל-20 דקות ומסננים היטב. 3 טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שנוצר מרקם צמיגי. 4 מוסיפים את הבורגול המסונן, הבטטה, הפטרוזיליה והבצל ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי בחישה. לבסוף מוסיפים את התימין והפלפל, ממילחים בנדיבות ומערבבים. 6 מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שמשחים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|