1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 שופכים על הבורגול שתי כוסות מים רותחים ומכסים. מניחים ל-20 דקות ומסננים היטב.
3 טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שנוצר מרקם צמיגי.
4 מוסיפים את הבורגול המסונן, הבטטה, הפטרוזיליה והבצל ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי בחישה. לבסוף מוסיפים את התימין והפלפל, ממילחים בנדיבות ומערבבים.
6 מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שמשחים.
>> בשבוע שעבר הכנו כאן סלט עדשים וקינואה עם הפתעות
>> אוטוטו חנוכה. הנה כל מתכוני הסופגניות שאתם צריכים