1 מרתיחים סיר מים עם 3 כפיות מלח. חולטים את האורז כ-7 דקות ומסננים.
2 בסיר נוסף מחממים את השמן עם הכורכום ומוסיפים את המים. מעבירים את הנוזלים הללו לקערית.
3 באותו סיר יוצרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה. מסדרים שכבה הדוקה של אורז ומעליה מחזירים את שאר האורז, אך לא מהדקים.
4 יוצרים ארובות לעומק האורז אם כף עץ. שופכים חזרה לסיר את הנוזלים.
5 מכסים את הסיר עם מגבת ומכסה. מרתיחים כ-2 דקות ומעבירים לפלטת מתכת על אש חלשה לפחות ל-20 דקות עד שעה.
6 הופכים בזהירות על צלחת ומגישים.