1 מערבבים את כל רכיבי הרוטב יחד לרוטב סמיך ואחיד.
2 הכנת המילוי: מערבבים את הירקות עם שמן הזית המלח והכוסברה ל"סלט" (לא מחית).
3 הכנת האגרולים: ממיסים את החמאה בכלי נפרד. משמנים עלה פילו אחד בחמאה המומסת, מניחים מעליו עלה נוסף ומברישים גם אותו בחמאה ומעליו אחד נוסף.
4 לוקחים עלה פילו אחד ומניחים במרכזו את מילוי האגרול. מקפלים וסוגרים כאשר את הדפנות "מדביקים" בביצה טרופה, כך גם עם הבאים.
5 לבסוף טובלים את האגרולים בשלמותם בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
6 מוציאים את האגרולים על נייר סופג וחותכים לאלכסונים, מניחים אנכית בכלי ההגשה. את הרוטב מניחים לצד האגרולים בכלי הגשה.