קציצות טופו ברוטב חמוץ מתוקאם אתם לא צמחונים או טבעונים הקציצות האלה כנראה קצת שונות מהקציצות הרגילות שלכם, אבל תקשיבו - תנו להן צ'אנס רק פעם אחת, והפעמים האחרות כבר יבואו לבד. כשמכינים קציצות טופו ככה, איש לא יכול לסרב להן
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 13/11/23 10:35
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מכינים את תערובת הקציצות: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים יחד. 2 יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד השחמה. 3 מכינים את הרוטב: מטגנים במעט שמן זית את הבצל, השום והגמבה. מוסיפים את הסויה, הלימון והדבש ומביאים לרתיחה. 4 מערבבים את הקורנפלור והמים. מוסיפים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל. 5 מוסיפים את הקציצות וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |