אגרול אפויאם לא עניין השומן והקלוריות, היינו פותחים כל ארוחת צהריים באיזה שניים-שלושה אגרולים טובים, בשביל להתניע. עכשיו, כשלמדנו איך מכינים אגרול בתנור, אנחנו לגמרי מתכוונים לתת לזה צ'אנס |
המצרכים :ל-10 אגרולים:
למילוי:
לפיזור והגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מטגנים במחבת בצל וטופו עד הזהבה. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי. ממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות עד לריכוך של הכרוב והגזר. טועמים ומתקנים תיבול. 3 מניחים עלה סיגר על משטח העבודה, מסדרים 2 כפות מילוי בתחתיתו, מקפלים את שני הצדדים על המילוי ומגלגלים (כמו בסרטון). 4 מסדרים את האגרולים בתבנית כשהם צמודים אחד לשני. 5 מרססים מעט שמן, מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד הזהבה. 6 מזלפים צ'ילי מתוק, מפזרים בצל ירוק ופלפל צ'ילי ומגישים. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה אגרול אפוי מבצק סיגר | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |