המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים במים רותחים בסיר עמוק, כ-25 דקות. 2 מסננים את העדשים המבושלות מהנוזלים ומניחים בצד. 3 בסיר נפרד מטגנים את קוביות הבצל בשמן זית עד להשחמה – הבצל אמור לקבל צבע חום כהה. מוסיפים כמון, בהרט, מלח ופלפל ואז את האורז. מטגנים יחד כ-3 דקות ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק, מערבבים ומוסיפים את העדשים המבושלות. 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים מבשלים כ-25 דקות , מסירים מהאש ומשאירים מכוסה כ-10 דקות נוספות. * אופציה להגשה: חותכים בצל לרצועות ומערבבים עם כף קמח, מטגנים אותו עד להשחמה ומפזרים מעל המנה בעת ההגשה. הקמח הופך את הבצל לקריספי. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |