1 במחבת רחבה מחממים מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים את הפלפלים הירוקים והפלפלים הקלויים. צורבים במשך כ-2 דקות ומוסיפים את החצילים, השום, העגבניות, הפלפל הלבן והמלח.
2 ממשיכים באידוי עוד כ-2 דקות ומוסיפים את הביצים (אפשר להוציא מחצית מכמות החלבונים ולתת דגש לחלמונים), מכסים ומבשלים על להבה נמוכה למשך כ-5 דקות.
3 מסירים את המכסה ומפזרים את עלי הבזיליקום, גבינת העיזים ואת יתרת שמן הזית ומגישים עם הרבה לחם בצד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!