המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל חומרי הרוטב לקרם חלק. 2 מקלפים את הבצל וחותכים לרוחבו לפרוסות דקות מפרקים כל פרוסה לטבעות. 3 חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומערבבים עם עגבניות השרי, הנענע והבצל. 4 מניחים את הקרם בתחתית צלחת, מעליה מניחים את תערובת העגבניות. 5 מפזרים קרעי גבינת מוצרלה, מזלפים מעט שמן זית ופלפל שחור ומגישים. היכנסו לבלוג של שי real food. uncensored >> בפעם הקודמת הכנו סלט קיסר מושלם>> גם אתם מתגעגעים לעוגיות הריבה של סבתא שלכם? |