1 חממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים והכרישה כ-10 דקות תוך כדי תיבול וערבוב מדי פעם.
3 פורסים את הקישואים לפרוסות בינוניות ומוסיפים למחבת.
4 מתבלים וממשיכים לטגן את הקישואים והבצלים עד הזהבה קלה.
5 מצננים את הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה ביצים, קמח ואבקת אפייה. ומערבבים הכל יחד.
6 מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 26-28 ס"מ משומנת קלות ואופים בתנור עד הזהבה (כ-40 דקות).
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!