פיצה טורטייה מגולגלת משפחתיתבדיוק כשחשבנו שכבר אין שום דבר שעוד לא הכנו עם טורטייה, מפיצה ועד טוסט, הגיע המתכון הזה של שרון ברקוביץ' שמקפיץ את כל העסק חמש כיתות למעלה: מאפה פיצה של טורטיות מגולגלות, גם יפה, גם טעים, גם משפחתי
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
|
המצרכים (8 מנות):לתבנית בקוטר 25 ס"מ:
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1 בקערה קטנה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. 2 מורחים על כל טורטייה כף וחצי מהרוטב ומפזרים מעל גבינה צהובה. 3 בעזרת קולפן ירקות פורסים כמה פרוסות דקות מהפלפלים, הבצל והפטריות. 4 מפזרים באופן שווה על הטורטייה ומגלגלים בעדינות לגליל. פיצה טורטייה לפני הגלגול | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד פיצה טורטייה מגולגלת | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד5 בעזרת סכין חדה חותכים כל טורטייה ל-6 חלקים ומניחים בתבנית אפייה צמודים ככל הניתן. 6 מכינים כך את כל הטורטיות ובינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות. 7 כשהתבנית מלאה בגלילות הטורטייה מפזרים עוד גבינה צהובה מלמעלה ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט. מגישים חם.
פורסם לראשונה בעמוד האינסטגרם Israeli kitchen לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק ובאינסטגרם או בקרו באתר. |