המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן במחבת בינונית, מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות. 2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן עד שהן מגירות נוזלים ומתכווצות. מורידים מהאש ומניחים בצד. 3 מועכים בקערה גדולה את השעועית האדומה בעזרת מזלג. מוסיפים לשעועית את תערובת הבצל והפטריות והתבלינים, ומערבבים עד לאיחוד. 4 מוסיפים את פירורי הלחם והביצים ומערבבים היטב. 5 יוצרים מהתערובת 6 קציצות שוות בגודלן. מניחים על צלחת ומעבירים למקפיא ל-45 דקות. 6 מחממים שמן במחבת עבה ומטגנים כל קציצה כ-3-5 דקות על אש בינונית או עד להשחמה. הופכים את הקציצות ומטגנים עד להשחמה. * מומלץ להגיש את הקציצה חמה בתוך לחמנייה עם עלי בייבי, עגבנייה פרוסה, בצל סגול, קטשופ וחרדל. >> בפעם שעברה הכנו פטאייר מנגולד ועדשים |