1 מבשלים את הברוקולי במים כ-15 דקות, עד ריכוך. מסננים ומעבירים לקערה.
2 קולים את השקדים על מחבת חמה 30-50 שניות.
3 מועכים את הברוקולי בקערה או בבלנדר, מוסיפים את השקדים, הבצל, המיונז, הפרמזן, פירורי הלחם, שיבולת השועל (או הקוואקר), המלח והפלפל. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד שיבולת שועל.
4 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של משמש, משטחים אותן מעט ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים עם סלט קצוץ מתובל בשמן זית ולימון טרי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!